Murat Boz, yeni dizisi için Tuba Büyüküstün'le görüştü

Şarkıcı Murat Boz ve oyuncu Tuba Büyüküstün’ün dijital platformda yayınlanacak bir dizi projesi için bir araya geldiği belirlendi. 

MAGAZİN 28.06.2021, 09:30 28.06.2021, 15:54
Murat Boz, yeni dizisi için Tuba Büyüküstün'le görüştü

Bodrum’da yeni bir aşka yelken açan Tuba Büyüküstün ve Aslı Enver’den sonra kalbine kimseyi almayan Murat Boz önceki gün birlikte görüntülendi. Etiler’deki kuaföründe bakım yaptırdıktan sonra Tuba Büyüküstün ile Beykoz’daki bir balıkçıda buluşan Murat Boz, iş yemeği yediklerini aktardı. 

Dizi projesinden önce kaynaşmak için bir araya geldiği düşünülen çift, yemekten sonra boğaz turu yaptı. Tuba Büyüküstün ise bu sıra “Seni Ben Ellerin Olsun Diye mi Sevdim” şarkısıyla hikaye paylaştı. Bu durum, Büyüküstün’ün Bodrum’da birlikte görüntülendiği sevgilisinden ayrıldığı iddialarını gündeme getirdi. 

“İlk dizi projem” 

Murat Boz, dijital platformda yayınlanacak dizisi için, “Daha önce filmlerde oynadım ama bu ilk dizi projem, oldukça heyecanlıyım.” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar (1)
Hazal 3 yıl önce
çok guzel murta boz hayranıyız ve tabiki guzel bir kadın tuba büyüküstün güzel bir ikili olmuş fakat televızyon kanallarında olasaymış daha iyi olurmuş