Muazzez Abacı taburcu oldu

Evinde geçirdiği talihsiz kaza sonucu ayağı kırılan usta sanatçı Muazzez Abacı geçirdiği ameliyatın ardından taburcu oldu.

MAGAZİN 24.10.2019, 17:22 24.10.2019, 17:25
Muazzez Abacı taburcu oldu

Evinde yaşadığı kaza nedeniyle ayağı 3 yerden kırılan ve ameliyat olan usta sanatçı Muazzez Abacı, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Hastaneden sedyeyle çıkan Abacı, 4 hafta daha yürüyemeyecek.

Evde yaşanan talihsizlik sonucu ayağını kıran Abacı hastaneye kaldırılmıştı. Muazzez Abacı geçirdiği ameliyatın ardından taburcu edildi. 4 gün hastanede kalan Abacı, hastaneden sedyeyle ayrıldı. Abacı’nın 4 hafta daha yürüyemeyeceği bildirildi. 

Tüm sevenlerinden dua isteyen usta sanatçı, “Hastanede kaldığım süre boyunca, en baştan en sona kadar herkes benimle bebekler gibi ilgilendi. Herkese çok minnettarım. Başta doktorum Demir Budak olmak üzere ekibi fevkalade bir ameliyat yaptı. Bileğimde 3 tane kırık kemiğim vardı. Millet 5'inci kattan düşünce bir şey olmuyor ama benim oldu. Evde bileğim burkuldu, 3 kemiğim kırıldı. En erken 4 hafta sonra yürüyebileceğim. Biraz ağrım var ama o kadar.” dedi.

Usta sanatçı Muazzez Abacı, taburcu olduğu hastaneden ambulansla ayrıldı.

Yorumlar (0)