Milyonluk proje başlamadan bitti!

Yurt dışında da yayınlanacak bir filmden teklif alan Çağatay Ulusoy rol arkadaşı olarak Serenay Sarıkaya'yı istemeyince milyonluk proje Sarıkaya için hayal oldu.

MAGAZİN 04.03.2020, 14:32 04.03.2020, 14:45
Milyonluk proje başlamadan bitti!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’a yurt dışında da yayınlanacak bir filmden teklif geldi.

Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın filmde birlikte rol alması bekleniyordu ki Ulusoy tarafından veto geldi. Ulusoy, özel hayatı ile gündemden düşmeyen Sarıkaya’yı kariyerini tehlikeye atmasından korktuğu düşüncesiyle rol arkadaşı olarak kabul etmedi. Serenay Sarıkaya, böylece milyonluk projeye başlayamadan veda etmiş oldu!

Başarıları ve yakışıklılığı ile şöhreti Türkiye sınırlarını da aşan Ulusoy'a, dünyaca ünlü bir dizi ile film platformundan yeni bir proje teklifi geldi. Son zamanlarda  sadece iş hayatıyla gündeme gelen ve  örnek bir hayat süren oyuncuya başroldeki partnerinin de Serenay Sarıkaya olacağı söylendiğinde Ulusoy'un Sarıkaya ile beraber aynı filmde rol almayı kesin bir dille reddettiği iddia edildi. 

Çağatay Ulusoy'un başrol olmasında kararlı olan proje yetkililerinin ise Sarıkaya yerine başka bir kadın oyuncu arayışı devam ediyor.

Çağatay Ulusoy'un Medcezir dizisinde Serenay Sarıkaya ile birlikte rol aldığı ve o dönemde ikilinin bir dargın bir barışık kısa süre aşk yaşadığı biliniyor. Fakat alınan duyumlara göre Ulusoy'un, Sarıkaya'nın da katıldığı davetlere bile kesinlikle gitmediği öğrenildi.
 
 

Yorumlar (0)