Meriç Erkan'ın son hali: Hem ismi hem de hayatı değişti

Ahu Tuğba ile gerçekleştirdiği televizyon programıyla ismini duyuran ve hiperaktif hareketleriyle tanınan Meriç Erkan, yeni yaşamını anlattı. 

MAGAZİN 30.06.2022, 15:45 01.07.2022, 16:36
Meriç Erkan'ın son hali: Hem ismi hem de hayatı değişti

Televizyon ekranlarına bir dönem damga vuran isimlerden biri olan Meriç Erkan, elini ayağını sektörden çekti. Ahu Tuğba'ya yönelik dansları ve platonik aşkı ile uzun süre isminden söz ettiren Erkan, başta ismi olmak üzere hayatının tamamını değiştirdi.

Artık ‘Mahmut’ ismiyle hayatına devam eden Erkan, şöhretinden sonra geçmişi ile hesaplaşmaya girdi.

Bir sosyal medya kanalına konuk olan Mahmut Erkan, yaşamıyla ilgili anlattıkları ile dikkat çekti.

Sarıklı ve cüppeli haliyle şaşırtan Erkan, kendisiyle ilgili itiraflarda bulundu.

"Allah beni affetti"

"Ya benim nasıl bir hayatım varmış diyorum" sözlerini kullanan Erkan, "Bu şekilde devam eden kimseyi de yadırgamıyorum. Yadırgamıyorum derken bu yoldan biz de geçtiğimiz için... Kurban olduğum Allah'ım lafından dönmez, o beni affetti" açıklamasını yaptı.

"Bu şekilde ölmek istemedim"

O dönem yaşadığı hayatı hakkında da konuşan Erkan, "Böyle davranırsam reyting getiriyordu. O dönem öyle gidiyordu, farklı bir pencereden bakınca durum bambaşka oluyor. Öldüğüm ismi düşünemiyorum, dans ederken çok da hoş değil. Ahu Tuğba'yla yaptığımız program bu binada yapılıyordu. O dönem insan eğlendirmek benim görevimdi" sözlerini kullandı.

Ahu Tuğba itirafı

Meriç Erkan yer aldığı yayınlarla ilgili "Doğaçlama kurgu. Sen ona aşıksın o da seni kabul etmiyor. Kritik şeyleri onlar belirliyor ve diğeri sana kalıyor. Bir duygu varmış gibi ama aslında yok. Ahu Tuğba'ya karşı hiçbir duygu yoktu. O dönemin yalancısıyım aslında ben. Bu benim hatamdı, buna razı edilmiştim" şeklinde itirafta bulundu.

Yorumlar (1)
VATANDAŞ 2 yıl önce
Yaklaşık 1500 yıldan beri benzeri insanlarca düzenlenemedi.Bu durum,İnsanlar düzenleyemediğine göre elimizdeki kuranı kerimin insanlar dışında ve insanlardan daha yetenekli ALLAHIN düzenlediğini dolayısıyla,ALLAHIN varlığını ve kuranınALLAHIN kitabı olduğunun kanıtı.