Melike Öcalan’dan açıklama: Mehmet Ali Erbil’in sözleri kızdırdı

Bir ödül töreninde sunuculuk yapan Melike Öcalan, Mehmet Ali Erbil'in sahneye çıktığı esnada kendisi hakkında söyledikleri sözler karşısında şoka girdi. Öcalan konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN 12.05.2022, 13:15 13.05.2022, 09:15
Melike Öcalan’dan açıklama: Mehmet Ali Erbil’in sözleri kızdırdı

Televizyonların sevilen şovmeni Mehmet Ali Erbil, geride bıraktığımız günlerde yapılan bir ödül merasimine katıldı. Sahneye ödülü alan kişiye takdim etmek adına gelen Mehmet Ali Erbil'in, o esnada ödül gecesinin sunucusu olan Melike Öcalan'a karşı söylemleri sosyal medya üzerinde büyük ses getirdi.

“Benim yanımda duran herkes ünlü oldu”

Mehmet Ali Erbil, gecenin sunuculuğunu yapan Melike Öcalan’a dönerek, “Sen çok fazla güzelleşmişsin. Eskiden yanımda olanlar ve elimi dokundurduğum herkes ünlü oluyordu. Sadece bir sana dokunduramadım elimi” dedi.

“Üzücü bir olay oldu”

Bugün bir magazin programına telefon yoluyla bağlanan sunucu Melike Öcalan, başına gelen olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Meydana gelen olayın iki gündür etkisinde olduğunu belirten Öcalan,” Bu şekilde bir durumda ismimin olması epey üzücü bir olay benim için. Yani ne söylenebilir ki kötü bir olay. O an sahnede ne olduğunu anlayamadım epey şaşırdım. Ben o anda durumu toparlamasam mevzu değişik yerlere çekilecekti. O yüzden biraz daha sakin durmaya uğraştım” şeklide ifade etti.

“Kadınların bir yere gelmesi garip karşılanıyor”

Okumuş bir kadının belirli bir mevkii edinmesine Mehmet Ali Erbil’in garip bakmasını üzücü bulan Öcalan,” Bir kadına farklı birinin eli dokunmadan da başarıyı yakalamasına garip baktı. Bu olay eskiden beri böyle. Mustafa Kemal Atatürk zamanından beri kadınlar bu problemleri devamlı olarak yaşıyor. Bu durum bir tek bizim alanımızda değil her yerde böyle” dedi.

"Şaka komik olur"

Şaka şeklinde adlandırılmasına anlam veremediğini söyleyen Öcalan,” Şaka komiktir fakat bu değil. Ben profesyonel bir şekilde görevimi yaparım fakat tekrar Mehmet Ali Erbil'le bir arada bulunmak istemiyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar (0)