Megastar Tarkan’ın sevgilisi olarak tanınan Bilge Öztürk, aradığı aşkı buldu 

Tarkan ile yaşadığı 7 senelik ilişki ile bir dönem adından sıkça söz ettiren Avukat Bilge Öztürk, aradığı aşkı yıllar sonra buldu. 43 yaşındaki Öztürk, fotoğrafçı Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile ilişki yaşamaya başladı. 

MAGAZİN 11.10.2021, 11:41 12.10.2021, 09:28
Megastar Tarkan’ın sevgilisi olarak tanınan Bilge Öztürk, aradığı aşkı buldu 

Dünyaca ünlü Megastar Tarkan ile yaşadığı 7 senelik aşk ile magazin gündeminden hiç düşmeyen Avukat Bilge Öztürk, uzun süredir kendisini mesleğine adamış ve sonrasında da çeşitli markaların reklam yüzü olarak sosyal medya fenomeni olmuştu. Geçtiğimiz günlerde aşk hayatı hakkında açıklama yapan Öztürk, “Aradığı aşkı sonunda buldu.” dedirtti. 



3 aydır birlikteler 

Oldukça ünlü bir yarışmanın eski yarışmacısı olan ve profesyonel fotoğrafçılık yapan Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşayan Bilge Öztürk, aşkını ve mutluluğunu şu cümlelerle haykırdı: “Daren ile 3 aydır birlikteyiz. Mutluyum, mutluyuz. Hayatımda biri var, evlenmedim ama akıştayım.”  

Daren Gerede Erkaya’nın annesi Bennu Gerede ise Bilge Öztürk’ün paylaştığı aşk fotoğrafının altına hem oğlunu hem de Bilge Öztürk'ü çok sevdiğinin ve çiftin yaşadığı aşkın kendisine umut ve mutluluk verdiğini belirten bir yorumda bulundu.



2001-2008 arası onların dönemi olmuştu 

Avukat Bilge Öztürk ve Megastar Tarkan, 2001-2008 seneleri arasında doludizgin aşk yaşamış ve her adımları magazine “bomba” gibi düşmüştü. Çift, 2008 senesinde bir yaz akşamı İstanbul’un ünlü mekanlarından birinde baş başa yemek yemiş ve çıkışta da basın mensuplarına, “Bu son yemeğimizdi, ayrıldık.” açıklamasını yapmıştı. 



Yorumlar (0)