MasterChef’te gergin anlar: Sergen, Somer Şefi kızdırdı!

MasterChef All Star'ın dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde Sergen'in diğer arkadaşları yarışırken stüdyoda uyuması Şef Somer Siviroğlu'nu kızdırdı. Sergen'i uyaran Somer Şef, "Bu yaptığın saygısızlık" diyerek tepkisini gösterdi.

MAGAZİN 13.10.2023, 11:37 14.10.2023, 18:07
MasterChef’te gergin anlar: Sergen, Somer Şefi kızdırdı!

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef All Star'ın dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde yarışmacı Sergen, diğer yarışmacılar dokunulmazlık oyununu kazanmak için mücadele ederken stüdyoda uyudu. Sergen'in uyuduğunu fark eden Somer Şef, duruma tepki gösterdi.

"Günaydın Sergen?"

MasterChef'in dünkü bölümünde kırmızı takım yarışmacıları ilk oyunu kaybetti ve yarışmacılar potaya gitmemek için dokunulmazlık oyunu oynadı. Yarışmacılar potaya düşmemek için mücadele ederken Sergen, stüdyoda uyudu. Daha önce de birkaç kez stüdyoda uyuyan Sergen'i göre Şef Somer Sivrioğlu, duruma "Günaydın Sergen. Yine mi uyudun?" diyerek tepki gösterdi. Sergen ise "Yok şefim uyumadım, biraz hastayım. Rahatsızım, yorgunum" şeklinde cevap verdi.

"Arkadaşlarına saygısızlık ediyorsun"

Arkadaşları dokunulmazlık oyunu oynarken Sergen’in uyumasına tepki gösteren Somer Şef, "Bir şey söyleyeceğim. Sen yemek yaparken ben de şuraya geçip uyusam benim hakkımda ne düşünürsün? Diğer arkadaşlara da saygısızlık oluyor bence. Rahatsızsan eğer sağlık ekibinden arkadaşımız var onları çağır. Gerekirse git arkada dinlen. Ama burada uyuma durumunu bitirmemiz gerek. Arkadaşlarınıza saygısızlık. Burada yarışan arkadaşların var" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)