Mahkemeden Arda Turan kararı! Yargılandığı dava sonuçlandı

Şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Şahin'e yönelik cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tekrar yargılanan Arda Turan için karar verildi.

MAGAZİN 29.06.2022, 15:17 30.06.2022, 12:24
Mahkemeden Arda Turan kararı! Yargılandığı dava sonuçlandı

Futbolcu Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e karşı tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada beraat kararı verilmişti. Hükmün istinaf mahkemesince bozulmasının sonrasında tekrar yargılandığı davada ikinci defa beraat kararı verildi.

Ne olmuştu?

İstanbul Emirgan'da bulunan bir eğlence mekanında 10 Ekim 2018 tarihinde futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavgaya ilişkin dava, 11 Eylül 2019 günü karara çıkmıştı.

Arda Turan hakkında, şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Şahin'e karşı cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada verilen beraat kararı, istinaf mahkemesi tarafından Ocak 2021 tarihinde bozulmuş ve yeniden yargılama başlamıştı.

Mahkeme beraat kararı vermişti

İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi, Arda Turan hakkında Özlem Şahin'e karşı "Cinsel taciz" suçuyla ilgili beraat kararı vermişti.

Mahkeme, Arda Turan'a "Ruhsatsız silah bulundurmak", "Kasten yaralama" ve "Korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek" suçlarından ise toplam 2 sene 8 ay 15 gün hapis cezası vermişti.

Burak Yılmaz ifade verdi

Gerçekleştirilen duruşmada ifade veren futbolcu Burak Yılmaz, “Mekana eğlenmeye gitmiştik. Hatırladığım kadarıyla bir arbede yaşandı. Berkay’ın yanına gittim ve onu dışarı çıkardım. Mekan çok yoğundu. Bunun yanı sıra Arda’nın Özlem Hanım'la konuştuğuna da şahit olmadım. Berkay ile Arda arasında 2-3 saniyelik bir konuşma oldu. Fakat uzak olduğum için ne dediklerini duymadım. Sonra bir anda kavga çıktı. Berkay’ın burnu kanadı. Bende onu dışarıya çıkardım. Sonrasında da korumaları geldi. Birisi 'Silahımı getirin' diye bir cümle kurdu fakat kim söyledi bilmiyorum. En son ben de Arda’yı alıp mekandan uzaklaştırdım” dedi.

Yorumlar (0)