Lady Gaga geceye damgasını vurdu!

ABD’nin New York kentinde gerçekleşen 2019 MET Gala’ya Lady Gaga damgasını vurdu. Gaga, kostümleriyle ve şovuyla herkesi büyüledi.

MAGAZİN 07.05.2019, 14:41 07.05.2019, 15:22
Lady Gaga geceye damgasını vurdu!

2019 yılının en büyük etkinliklerinden Kostüm Enstitüsü yararına düzenlenen MET Gala, dün gece New York’ta Metropolitan Sanat Müzesi’nde gerçekleşti. Gecenin konsepti, “Bayağı: Moda üzerine notlar” olarak belirlenmişti. Gecede, kıyafetlerin yanı sıra aksesuarlar ve makyajlar da ilgi çekti. Gecenin teması abartmak olunca, kırmızı halı çok renkli görüntülere sahne oldu. Katy Perry, Lady Gaga, Zendaya, Jared Leto, Cardi B, Priyanka Chopra, Celine Dion kıyafetlerini gerçekten abartan isimlerden oldu.

Programın sunucusu Lady Gaga idi. Program sunucusu olacağı kesinleşince herkes Gaga’nın ne giyeceğini merak ediyordu. Üstelik Gaga, sosyal medyadan da giyeceği kıyafet için 6 gündür bacaklarını tıraş etmediği mesajını paylaşınca, merak da giderek arttı. Gaga o gece sevenlerinin merakını boşa çıkarmadı ve enteresan bir şov gerçekleştirdi.

33 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, önce devasa eflatun bir elbiseyle geldi. Gaga’nın elbisesi öyle büyüktü ki, kıyafetin tasarımcısı Brandon Maxwell ve birkaç görevli daha Gaga’ya kıyafetini taşımasında yardım ediyordu.

Merdivenleri çıkıp geri inen Gaga, o devasa eflatun elbiseyi herkesin içinde çıkardı ve içinden kabarık siyah bir elbiseyle çıktı. İzleyenlerden büyük beğeni alan Gaga, şovunda sık sık gazetecilere poz vermeyi de ihmal etmedi.

Lady Gaga, yine merdivenleri çıkıp indi ve yine kıyafetini çıkardı. Bu kez kabarık siyah elbisenin içinden eflatun düz askılı bir elbiseyle çıktı. Birtakım aksesuarlarla şovunu sürdüren Gaga’nın son hamlesi ise düz eflatun elbisenin içinden siyah parlak iç çamaşırı kostümüyle çıkması oldu. Lady Gaga, izleyenlerin çığlıkları eşliğinde şovunu tamamladı.

Diğer ünlüler de enteresan kıyafetleriyle dikkat çektiler. Katy Perry, avize gibi bir kostümle katılmıştı geceye. Gerçekten ışıl ışıldı. Jared Leto, geceye yanına aldığı kendi kafasıyla katılmıştı.

Kardashian’lardan en göze batan Kendall ve Kylie Jenner oldu.

Yorumlar (0)