Kurşun'un ilk bölümünde mantık hatası!

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı Kurşun dizisinin ilk bölümü dün akşam yayınlandı. İlk bölümü yayınlanan dizideki mantık hataları izleyicileri çileden çıkardı. Armağan Çağlayan Twitter hesabından dizideki hataları tek tek ifşa etti

MAGAZİN 24.10.2019, 10:29 24.10.2019, 10:34
Kurşun'un ilk bölümünde mantık hatası!

Kurşun dizisinin ilk bölümü yayınlandı! Dizideki hatalar Armağan Çağlayan'ı çileden çıkardı.

Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç ve Sarp Akkaya'nın başrollerini paylaştığı Kurşun dizisi, aylar süren hazırlık aşaması ve tanıtımlarının ardından ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. İzleyenlerin çoğu fark etmese de, dizinin ilk bölümünün hatalarla dolu olduğu ortaya çıktı.

Fox TV'de yayınlanan dizinin ilk sahnesinde Cumhuriyet Savcısı Orhan Atmaca, büyük bir davanın peşinden gitmeye karar verip, mebus oğlunun cinayet şüphelisi olduğunu düşünerek göz altına aldırdı.

Fakat, daha önce baktığı davalara benzemeyen bu davanın başlangıcında Savcı Orhan ve araştırmacı gazeteci Leyla Devrim'in yolları kesişir. gazeteci Leyla da, savcı Orhan gibi bu cinayet olayını aydınlatabilmek için çalışmaktadır.

Dizinin ilk bölümü hatalarla gündeme geldi. Dizideki hataları eleştirenler arasında, eski mesleği olan avukatlığa geri dönen ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan da yer aldı.

Çağlayan "Bu senaryoları yazarken bir hukukçuya danışsanız keşke" diyerek, dizideki hataları şu şekilde sıraladı:

-"Savcı tutuklama kararı veremez, tutuklama kararını bir tek hakim verebilir."
-''Adam başsavcı herhalde :) öyle direkt polislere falan emir yağdırıyor.''
-''1970 yılında cezaevinde açık görüş yapılırken infaz koruma memuru yok muymuş...''
-''Sulh ceza mahkemesinde savcı olmaz.''
 

Yorumlar (0)