Koronayı atlatan İkbal Gürpınar: Bilseniz dışarı adım atmazdınız!

Yeni tip koronavirüsü (Covid-19) yenerek taburcu olan İkbal Gürpınar, hastalık sürecinde çok acı çektiğine dikkat çekerek, "Bu acıyı bilseniz dışarı çıkmazdınız." ifadesini kullandı. 

MAGAZİN 14.11.2020, 10:00 14.11.2020, 16:37
Koronayı atlatan İkbal Gürpınar: Bilseniz dışarı adım atmazdınız!

İkbal Gürpınar, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmış, bir süre sonra yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. 

Tedavi süreci biten İkbal Gürpınar, Instagram hesabı üzerinden konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. 

İkbal Gürpınar, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildiğini belirtti.

"Sağlık görevlilerine teşekkür ederim"

"Taburcu" sözcüğünün savaş sırasında yaralanan ve tedavi sürecinin sona ermesinin ardından hemen taburuna gidecek hastalar için kullanıldığını hatırlatan İkbal Gürpınar, hayırlı işlerde mücadele edeceği cephelerde bulunmayı diledi.

İkbal Gürpınar, tedavi sürecinde katkısı olan bütün sağlık görevlilerine, yemekhane ve temizlik çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

"Bilseniz..."

Kendisi için dualarını eksik etmeyen dostlarına da teşekkür eden İkbal Gürpınar, hastalık sürecinde çok acı çektiğine dikkat çekerek, "Bu acıyı bilseniz dışarı çıkmazdınız." ifadesini kullandı. 

"Annemin cenazesine gidemedim"

İkbal Gürpınar, babasını, eniştesini ve annesini yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle kaybetmişti. Hastalık sürecini çok ağır geçirdiğini aktaran İkbal Gürpınar, bu nedenle annesinin cenazesine bile katılamadığını belirtti.

Yorumlar (0)