Koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan’dan ilk açıklama geldi 

Önceki gün koronavirüse yakalanan ‘Süperstar’ Ajda Pekkan, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Pekkan, hastalığı hafif geçirdiğini duyurdu. 

MAGAZİN 05.08.2022, 09:48 05.08.2022, 16:28
Koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan’dan ilk açıklama geldi 

Koronavirüse yakalanarak sevenlerini endişelendiren Ajda Pekkan’dan rahatlatan açıklama geldi. 76 yaşındaki Süperstar, son durumuna ilişkin bir mesaj yayımladı. Sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten Pekkan, hastalığı hafif geçirdiğini ve bir süre daha dinlenmesi gerektiğini belirtti. 

“Hastalığı hafif semptomlarla geçiriyorum”

Her geçen gün kendisini daha iyi hissettiğini belirten Ajda Pekkan, “Yaklaşık 3 gün önce soğuk algınlığı belirtileri hissederek koronavirüse yakalandığımı öğrendim. Hastalığı hafif semptomlarla geçiriyorum. Şu an dinlenerek zaman geçiriyorum. Basında çıkan haberlerin ardından beni arayan, mesaj atan, güzel dileklerini bana ileten, dualarını eksik etmeyen tüm dostlarıma çok teşekkür ederim. Değerli doktorlarımız ve olduğumuz aşılar sayesinde iyileşme sürecim hızlı bir şekilde devam ediyor. Bugün dünden çok daha iyi olduğumu vurgulamak isterim. En kısa sürede görüşmek dileğiyle” ifadelerine yer verdi.





Yorumlar (0)