Köpeğinin ölüm haberini nasıl aldığını anlattı!

Ersin Korkut, Survivor'a veda etmesinin ardından köpeğinin ölüm haberini nasıl aldığını anlattı.

MAGAZİN 29.06.2020, 14:26
Köpeğinin ölüm haberini nasıl aldığını anlattı!

Survivor'da başarılı bir performans sergileyen ve şampiyonluk adayı olarak gösterilen Ersin Korkut, köpeğinin ölüm haberini nasıl aldığını anlattı.

Ersin Korkut, eleme konseyinin televizyonda yayınlandığı gün programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın evine gittiğini ve evde köpeği "Mes"in aynısı gördüğünü söyledi.

Acun Ilıcalı'nın kendisine sürpriz yaptığını düşündüğünü kaydeden Ersin Korkut, köpeğine hemen seslendiğini ancak sakallarının çıkması nedeniyle kendisini tanımadığını zannettiğini belirtti.

Ersin Korkut, daha sonra Acun Ilıcalı'nın kendisine "onun Mes olmadığını ve Yılmaz Erdoğan'ı aramasını" istediğini kaydetti.

"Haberi Yılmaz Erdoğan verdi"

Bunun üzerine bahçeye çıkarak Yılmaz Erdoğan’ı aradığını ve kötü haberi ondan aldığını ifade eden Ersin Korkut, "Mes"in 13 yaşında olduğunu ve köpeğini bıraktığı arkadaşının sabah kalktığı zaman onu ölü olarak bulduğunu, hemen veterinere götürdüğünü ancak vefat ettiğini söyledi. 

Ersin Korkut, köpeğinin ölüm haberini aldıktan sonra çok kötü hissettiğini ancak başta Acun Ilıcalı olmak üzere herkesin kendisine büyük destek verdiğini ekledi. 

Yorumlar (0)