Konserini iptal etti, seyircilerle sohbet etti

Merkezi Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası gelen haberler üzerine Haluk Levent, Bursa konserini iptal etti.

MAGAZİN 26.01.2020, 09:35
Konserini iptal etti, seyircilerle sohbet etti

Bursa'da sahne alacak olan ünlü sanatçı Haluk Levent, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası konserini iptal etme kararı aldı. Konserin başlamasına birkaç dakika kala sahneye çıkan sanatçı, dinleyicilere yaptığı açıklamada Elazığ'dan kötü haberler geldiğini söyleyerek, “Eğer konseri yapamayacak durumda olursak burada otururum, sohbet ederiz. Yine gitmem bir yere, saatlerce muhabbet ederiz. Eğer çok kötü sonuçlarla karşılaşırsak konseri yapmanın hiçbir anlamı kalmaz. Elazığ ve Malatya’daki Ahbaplar koordine oldular" şeklinde konuştu.

Yaptığı açıklamalar sonrası alkışlar eşliğinde sahneden inen Haluk Levent, kurucusu oldu AHBAP Derneği üyelerinden Elazığ ile ilgili bilgiler aldı. Tekrar sahnenin önüne gelen Haluk Levent, aldığı bilgiler doğrultusunda konseri gerçekleştiremeyeceğini ve konserin ertelendiğini söyledi.

Konseri ertelediğini söyledikten sonra dinleyicilerin arasında dolaşarak, onlarla sohbet eden Levent, sık sık telefonundan deprem bölgesiyle ilgili güncel gelişmeleri takip etti. Bölgedeki AHBAP üyeleriyle iletişim halinde olan Levent,  "Maalesef haberler kötü, hayatını kaybeden dostlarımıza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ben Ahbap başkanı olarak görevime gideyim “diyerek, dinleyicilerden izin istedi ve kulise giderek gelişmeleri takip etmeye devam etti.

Haluk Levent'in Bursa konseri ise 5 Şubat tarihine ertelendi.
 

Yorumlar (0)