Kızı paylaştı! İşte Mehmet Ali Erbil'in son hali...

Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle evinde tedavi altında olan Mehmet Ali Erbil'in son hali ortaya çıktı. Ünlü şovmenin kızı Sezin Erbil, babasının fotoğrafını paylaştı.

MAGAZİN 26.11.2020, 09:20
Kızı paylaştı! İşte Mehmet Ali Erbil'in son hali...

Mehmet Ali Erbil, bir süredir kaçış sendromu hastalığı nedeniyle hastanede tedavi görmüştü. Ünlü şovmenin tedavisine daha sonra evde devam edilmişti. 63 yaşındaki şovmen için kök hücre tedavisinin başlatıldığı ifade edilmişti. 

Mehmet Ali Erbil ile kızı Sezin Erbil dün görüştü. Özlem gideren Mehmet Ali Erbil ile kızı Sezin Erbil'den takipçilerine bir sürpriz de geldi. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sezin Erbil, "Her şeyim" olarak nitelendirdiği babasının son halinin fotoğrafını çektiğini ifade etti. 

Sezin Erbil, yakın bir zamanda büyük bir sürpriz yapacaklarını ancak bunu şimdi açıklayamayacağını belirtti. 

İşte Mehmet Ali Erbil'in son hali...

235 gün boyunca yoğun bakım servisinde tedavi altında kalan Mehmet Ali Erbil, Türkiye'nin birçok şehrinde gelen insanların kendisi için dua ettiğini öğrendiğini söylemişti. Ünlü şovmen, fizik tedavi döneminde tembel davrandığını ifade etmişti.

Doktorların "yüzde 99 olasılıkla yürüyeceğini" söylediklerini aktaran Mehmet Ali Erbil, Türkiye'de kaçış sendromu hastalığının yalnızca iki kişide görüldüğünü, o kişilerden birinin de kendisi olduğunu söylemişti.

Yorumlar (0)