Kit Harington: “Oynayacağım Marvel karakterini Google’ladım” 

Game of Thrones dizisiyle efsaneleşen Kit Harington, rol almaya hazırlandığı Marvel filmindeki karakteri öğrenmek için Google’da aramalar yaptığını “itiraz etti”. 

MAGAZİN 15.08.2021, 17:59
Kit Harington: “Oynayacağım Marvel karakterini Google’ladım” 

Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisiyle efsaneleşen ve büyük bir üne kavuşan İngiliz oyuncu Kit Harington, uzun süre setlerden ayrı kaldıktan sonra Marvel filmiyle seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Game of Thrones dizisinde Jon Snow karakterine hayat veren 34 yaşındaki başarılı oyuncu, hayranlarına bir itirafta bulundu. 

Jimmy Fallon’un şov programına katılan Harington, Eternald filminde canlandırdığı Kara Şovalye Dane Whitman karakteri hakkındaki sözleri ile dikkat çekti. 



Karakterimi Google’ladım 

Harington, “Bana senaryo gönderilmedi. Yalnızca, ‘Bu, senin karakterin.’ denildi. Ben de ‘Tamam’ dedim. Sonra da karakterime Google’dan baktım. Eternals’ta oynayacağım karakterin Game of Thrones’taki karakterime çok benzediğini fark ettim. Dane Whitman adında bir karakter. Kılıcının olduğunu ve ata bindiğini öğrendim. Kendi kendime dedim ki ‘Ben bunu zaten biliyorum bu adam benim.’”. 



Rol arkadaşıyla evlenmişti 

Kit Harington, Game of Thrones’ta rol arkadaşı olan Rose Leslie ile 2018 senesinde evlenmiş ve geçtiğimiz aylarda da bir oğlu olmuştu. 

Yorumlar (0)