Kerimcan'dan Caner Çalışır mesajı: Böyle olsun istemezdim!

Kerimcan Durmaz, yakın zamanda vefat eden Caner Çalışır ile kırgın olduğunu belirterek, "Böyle olmasını hiç istemezdim. "dedi. 

MAGAZİN 18.06.2020, 10:58 18.06.2020, 11:01
Kerimcan'dan Caner Çalışır mesajı: Böyle olsun istemezdim!

Caner Çalışır, geçtiğimiz günlerde çoklu organ yetmezliği nedeniyle geçirdiği kalp krizi sonucu 31 yaşında yaşamını yitirdi. 

Caner Çalışır ile küs olduğu öğrenilen Kerimcan Durmaz, konuya ilişkin açıklamada bulundu. 

Kerimcan Durmaz, hala inanamadığını, 6 senedir en güzel zamanlarını paylaştığı dostunun artık olmadığını ve bu duruma alışabilmenin çok güç olduğunu ifade etti. 

"Sadece kırgındık"

Caner Çalışır ile son iki aydır birbirlerine kırgın olduklarını belirten Kerimcan Durmaz, normal arkadaşlar gibi küsüp barışabileceklerini ve düşman olmadıklarını kaydetti.

Kerimcan Durmaz, vefat etmeden önce Caner Çalışır ile hala arkadaş olduklarını, yalnızca birbirlerine kırgın olduklarını belirtti.

Arkadaşı ile küs ayrılmayı hiç istemediğini ancak böyle olduğunu ifade eden Kerimcan Durmaz, insanların boş konuştuklarını ve yalan yanlış haberlerin yapıldığını aktardı.

"Zaman her şeyin ilacı"

Sosyal medya fenomeni, söylenen şeylerden rahatsız olduğunu, görmek istemediğini ve telefondan uzaklaştığını ifade etti.

Bir yerlere çıkarak açıklamada bulunacak gücü kendisinde bulamadığını kaydeden Kerimcan Durmaz, zamanın her şeyin ilacı olduğunu ve hayat kadar ölümün de gerçek olduğunu belirtti. 

"Dedikodu yapmayın"

Kerimcan Durmaz, çok zor bir durumun içerisinde olduğunu, insanların acıyı deşmek yerine ona dua etmesi gerektiğini söyledi. 

Vefat eden kişinin arkasından dedikodu yapılmaması gerektiğini kaydeden sosyal medya fenomeni, kendisine destek verenlere teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (0)