Kardashian tartışması büyüyor! Alişan'dan tepki geldi

Deniz Çakır, Kim Kardashian'ı eleştiren Ece Üner'in "avam bir üslup" kullandığını ifade etmişti. Alişan'dan Deniz Çakır'a tepki geldi. 

MAGAZİN 30.09.2020, 11:45 30.09.2020, 11:53
Kardashian tartışması büyüyor! Alişan'dan tepki geldi

Ermeni asıllı Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian'ın Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan gerginliğe ilişkin açıklamaları ortalığı karıştırmıştı.

Kim Kardashian, "Ermenistan'a sebepsiz yere saldırıldığını" kaydederek, "Azerbaycan'ın savaş çığırtkanlığı yaptığını" iddia etmişti.

Ermenistan'ın sivillere saldırdığı unutan Kim Kardashian, Azerbaycan'ın saldırganlığına son vermesi gerektiğini belirtmişti.

Kim Kardashian, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) tarafından Azerbaycan'a yardım gönderilmemesi gerektiğini kaydederek, Türkiye hakkında da ifadeler kullanmıştı.

Magazin yıldızı, Türkiye'nin Azerbaycan'a silah ve askerî güç yollamaması gerektiğini kaydetmişti. 

Bunun üzerine ünlü haber spikeri Ece Üner'den Kim Kardashian'a sert tepki gelmişti.

Ece Üner, magazin yıldızının geniş kalçalarıyla ünlenmesine işaret etmişti. Haber spikerinin yorumu, sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazanmıştı.

Bunun üzerine oyuncu Deniz Çakır, Ece Üner'in üslubunu "yakışıksız" ve "avam" olarak değerlendirmişti. Ünlü oyuncu, böyle bir üslup ile ana haber bülteni sunulmasına şaşırdığını kaydetmişti. 

Ece Üner yanıt verdi 

Ece Üner, "sıradan" kadınların haklarını ararken kimsenin sesinin çıkmadığını belirterek, Kim Kardashian'ı eleştirmesi üzerine kadın haklarını savunmaya başlayan kişileri "samimiyetsiz" olarak nitelendirdi. 

Başarılı spiker, eleştirilerinde "cinsiyetçilik" arayan kişilerin, aslında kendilerinin cinsiyetçilik yaptıklarını ifade etti. 

Alişan'dan Deniz Çakır'a tepki geldi

Alişan, Deniz Çakır'ın tepkisine şaşırmadığını ifade etti.

Şarkıcı, Ece Üner'in Kim Kardashian'a gayet ölçülü bir şekilde yanıt verdiğini kaydetti. 

Yorumlar (0)