Kanye West’ten boşanmaya hazırlanan Kim Kardashian, “eş” kriterlerini açıkladı 

Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kardashian ailesinin en ünlüsü Kim Kardashian, yaptığı show programında nasıl bir eş aradığını anlattı. 

MAGAZİN 13.06.2021, 13:40 14.06.2021, 09:19
Kanye West’ten boşanmaya hazırlanan Kim Kardashian, “eş” kriterlerini açıkladı 

Ünlü rapçi Kanye West’in eşi, 40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, boşanma sürecinde. Evliliklerinin düzelmesi için uzun süre çift terapistine giden yıldızlar, evliliklerini kurtarma konusunda başarılı olamayarak boşanma kararı aldı.

Magazin dünyasının gözdesi olan çift henüz boşanmamışken Kanye West’in Irina Shayk ile görülmesi sansasyon yarattı. 

Reality showu bitti 

Kim Kardashian’ın ailesiyle birlikte yaptığı reality show bitti. Ünlü bir televizyon kanalında yayınlanan showun devamının ise geleceği, Kardashian hikayelerinin henüz son bulmadığı aktarıldı. 

Kim Kardashian ise showun son bölümünde nasıl bir eş istediğine dair açıklamalarda bulundu. Kim, “Peşinden sürükleneceğim birini değil her şeyin üstesinden birlikte gelebileceğim birini istiyorum.” şeklinde konuştu. 



“Kanye ile ortak noktamız yoktu” 

Kim Kardashian, Kanye ile neden boşanma aşamasına geldikleri hakkında da açıklama yaptı: “Kanye ile ortak noktamız olmadığını, terapiste gidince fark ettim. Bunun için onunla ayrılmak istedim.” 

Kanye’nin Irina ile olmasına yorum yapmadı 

Boşanma henüz gerçekleşmeden Fransa’da Irina le görülen Kanye hakkında ise Kardashianlar tarafından açıklama yapılmazken Kim ise bu ilişkiyi önemsemediğini ve önemli olanın Kanye’nin çocukları ile iletişimi koparmaması olduğunu söyledi. 

Kim Kardashian, Kanye West ve çocukları ile olan fotoğrafları paylaşmaya devam ederken Kanye West de Instagram hesabından yalnızca Kim’i takip ediyor.  

Yorumlar (0)