Justin Bieber yeni şarkısıyla döndü

Önceki yıl mart ayından beri müzik çalışması yapmayan Justin Bieber, yeni şarkısıyla hayranlarını sevindirdi.

MAGAZİN 04.01.2020, 14:57
Justin Bieber yeni şarkısıyla döndü

Hailey Baldwin ile evliliğini mutlu bir şekilde yürüten Bieber, 2019 yılının mart ayında müziğe ara vermişti. Verdiği ara çok uzun sürmeyen ünlü şarkıcı, "Yummy" isimli son şarkısıyla müziğe döndü.

Justin Bieber bu yıl içinde bir albüm ve belgesel-dizi turne çıkarmayı planlıyor.

Dört yıl sonra ilk solo

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'ın son çalışması "Yummy", dört yılın ardından Bieber'ın çıkardığı ilk solo şarkı olma özelliğine sahip. 25 yaşındaki şarkıcı, bir süredir sosyal medya hesaplarından yeni şarkısı için geri sayım paylaşımları gerçekleştiriyordu.

Kendini dinlemek istedi

Geçtiğimiz baharda müziğe ara vermesiyle ilgili Justin Bieber çok samimi bir açıklama yapmıştı. Çok genç yaşta dünya çapında bir üne sahip olan Bieber, ergenlik yıllarını ve yirmili yaşlarını çok yoğun bir çalışma temposuyla ve turnelerde geçirdiğini, bu nedenle çözmesi gereken köklü sorunların ortaya çıktığını söyledi. 

Son turnesinde çok mutsuz olduğunu ve izleyicilerinin de bunun farkında olduğunu bildiğini ifade eden Bieber, kimsenin bunu hak etmediğini ekledi.

Kendine odaklanarak köklü sorunları çözebileceğini anlatan ünlü şarkıcı, müziği çok sevdiğini ancak ailesinin ve sağlığının daha önemli olduğunu kaydetti.

Yorumlar (0)