İsmail Hacıoğlu, Cem Karaca’ya “Mavi Liman” selamı gönderdi!

Son zamanlarda dijital platformda yayınlanan “Hükümsüz” dizisindeki rolüyle izleyiciyi mest eden başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, bu kez solo şarkı performansıyla şaşırttı. Hacıoğlu, Cem Karaca’nın unutulmaz şarkısı Mavi Liman’ı canlı bir şekilde söyledi. O dakikalar, sosyal medyada canlı bir şekilde takipçilerle paylaşıldı!

MAGAZİN 25.01.2021, 12:27 25.01.2021, 17:14
İsmail Hacıoğlu, Cem Karaca’ya “Mavi Liman” selamı gönderdi!

 “Sınav”, “Kabadayı”, “Vali”, “Çakal”, “Meryem, “Ayla” ve son olarak “Şuursuz Aşk” gibi filmlerin oyuncusu, “Beyaz Gelincik”, “Gece Sesleri”, “Firar, “Osmanlı Tokadı, “Mehmetçik Kut'ül Amare”, “ Çocuk” ve son olarak final yapan “Zümrüdüanka” dizisinde rol alan başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, oynadığı her bir performansıyla adından sıkça söz ettiriyor.


 

İsmail Hacıoğlu, sesiyle büyüledi

Son olarak dijital platform Exxen’de yayına giren ve Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir ve Alican Yücesoy ile başrolleri paylaştığı “Hükümsüz” dizisinde gazeteci Selim karakteriyle adından sıkça söz ettiren Hacıoğlu, bu kez sesiyle de büyüledi.

Hacıoğlu, sosyal medya hesabından Cem Karaca’nın “Mavi Liman” adlı şarkısını canlı yorumladı. Bu anları canlı canlı takipçileriyle buluşturan Hacıoğlu, bir grup arkadaşıyla birlikte hem çaldı hem söyledi. Hayranları tarafından mesaj yağmuruna tutulan Hacıoğlu, sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı.

Yorumlar (0)