Işıl Reçber: Benim vicdanımdan önce kendilerini sorgulasınlar!

Eski milli kaleci Rüştü Reçber'e yeni tip koronavirüs (Covid-19) teşhisi konulduğunu eşi Işıl Reçber duyurmuştu. Geçtiğimiz haftalarda ABD'den dönen ve "14 gün karantina" kuralına uymadığı iddia edilen Işıl Reçber, "İstediklerini yazsınlar, çizsinler. Yeter ki, eşim bir an önce iyi olup evine dönsün. Benim vicdanımdan önce kendilerini sorgulasınlar." dedi. 

MAGAZİN 30.03.2020, 09:27
Işıl Reçber: Benim vicdanımdan önce kendilerini sorgulasınlar!

Işıl Reçber, eski milli kaleci Rüştü Reçber'in yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını şu ifadelerle duyurmuştu:

"Rüştü’yü covid-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunmaktayız. Şoktayız! Eşim önce Allah’a sonra, sonra Türk hekimlerine emanet. İnşallah bu kötü günler geçecek. Ben, kızım Tuana ve oğlum Mehmet Burak’ın testleri ise negatif çıktı. İşin en zor tarafı; Rüştü’nün yanında olamamak."

Geçtiğimiz hafta ABD'den gelen fakat "14 gün karantina" kuralına uymayarak sahibi olduğu güzellik merkezine giden Işıl Reçber'e tepkiler çığ gibi büyüdü. 

"Rüştü ile odalarımızı bile ayırmıştık"

Bunun üzerine sessizliğini bozan Işıl Reçber, kızıyla birlikte 3 hafta önce ABD'den döndüğünü belirterek, "Bu süreçte sadece bir kere dışarı çıktım ve ortağı olduğum sağlık merkezine bir saatliğine gittim. Orası asla güzellik salonu değil. Amerika’dan geldikten sonra Rüştü ile odalarımızı bile ayırmıştık. Evde tam karantina altındaydık. Rüştü işleri nedeniyle birkaç kez dışarı çıkmak zorunda kaldı. Son bir haftadır da evdeydi." dedi. 

"Telefonla bile konuşturmuyorlar"

27 Mart günü eşinin kaslarının ve başının ağrıdığını söylediğini aktaran Işıl Reçber, "Cumartesi de hızla ateşi yükseldi, üşümeye ve öksürmeye başladı. Bu durum beni endişelendirdi. Rüştü’yü zorla hastaneye götürdüm. Hemen tedavi altına aldılar. Sonrasında hiç görmedim. Yattığı kata çıkartmıyorlar. Hatta telefonla bile konuşturmuyorlar. Doktorlar ilk 72 saatin çok kritik olduğunu belirtti." ifadelerini kullandı. 

"Yeter ki eşim bir an önce iyi olup evine dönsün"

Işıl Reçber, kendisi hakkında yazılanları okumadığını kaydederek, "Vaktim de yok, enerjim de. İstediklerini yazsınlar, çizsinler. Yeter ki, eşim bir an önce iyi olup evine dönsün. Benim vicdanımdan önce kendilerini sorgulasınlar. Cumartesi sabaha kadar telefonlarım susmadı. İnanıyorum ki, insanların sevgisi ve duası Rüştü’yü iyileştirecek." açıklamasını yaptı. 

Yorumlar (0)