Irmak Arıcı, Marmaris konserine çıkmadı

Muğla'ya bağlı Marmaris ilçesindeki bir eğlence merkezinin açılışında sahne almak için anlaşmaya varılan ünlü şarkıcı Irmak Arıcı, konsere çıkmadı. Arıcı'nın sevenleri duruma isyan ederken, işletme sahibi de şarkıcıya tepki göstererek konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi. Ünlü şarkıcı ise gerçekleştirdiği açıklamada iddiaları asla kabul etmediğini belirterek, "İşin gerçeğini çok kısa bir zamanda her birimiz göreceğiz." dedi.

MAGAZİN 04.07.2021, 01:35 04.07.2021, 16:35
Irmak Arıcı, Marmaris konserine çıkmadı

Salgın sebebi ile uzun bir süredir kapalı olan eğlence mekanlarında konserler yapılmaya başladı. Marmaris ilçesinde bulunan Barlar Sokak 
üzerindeki bir mekan, açılış için ünlü şarkıcı Irmak Arıcı ile anlaşmaya vardı. Fakat iddiaya göre Arıcı sahneye çıkmadı. Mekanı hıncahınç dolduran hayranları duruma isyan ederken, işletme sahibi de Arıcı'ya tepki gösterdi. 

"Konuyu yargıya taşıyacağız"

İşletme sahibi Kamil Issı, mesajlaşmaların ekran görüntüsünü paylaşarak, Arıcı'nın ve asistanının uçak biletini aldığını, konaklamak istediği otelin de ayarlandığını fakat şarkıcının sahne almaması sebebi ile mağdur olduğunu dile getirdi. Konuyu yargıya taşıyacaklarını da ifade eden Issı, "1.300 kişi konser için geldi. Fakat hanımefendi herhangi bir sebep belirtmeden konsere çıkmadı. Hem kişisel prestij açısından hem de işletmem açısından zor durumda kaldım. Her yönden zarardayım. Konuyu yargıya taşıyacağım." dedi.  

"Suç mekan sahibi ve organizatöründür"

Şarkıcı Irmak Arıcı, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden konsere çıkmama nedeni ile ilgili açıklama yaparak, "Dalaman'a gelebilmek için İstanbul Havalimanı'nda 5 saat bekledik. Konsere çıkmayacak olsam Dalaman'a gelmezdim. İddiaları reddediyorum. İşin gerçeğini çok kısa bir zamanda her birimiz göreceğiz. Dalaman Havalimanı'na araç kullanmayı yeni öğrenen fakat çok efendi bir arkadaşı gönderdiler. Şoförün bir suçu yok. Suç mekan sahibi ve organizatöründür. Avukatım gerekli olan işlemleri yapacak. Hayranlarımdan özür diliyorum. Oraya çıkmadım çünkü tüm enerjim tükenmişti. Beni böyle görmenizi istemedim. Konser biletini bizlerle paylaşan tüm sevenlerime özel bir konser yapacağıma söz veriyorum." diye konuştu. 


Yorumlar (0)