İbrahim Tatlıses’ten Hülya Avşar’a mesaj: “Canımı istese veririm” 

Geçtiğimiz günlerde bir törende şahsına verilen onur ödülünün ardından eleştirilerin hedefi olan İbrahim Tatlıses’i savunan tek kişi, Hülya Avşar olmuştu. Avşar’ın sözlerinin ardından İbrahim Tatlıses, dün verdiği konserinde yüzlerce kişi arasından Hülya Avşar’a seslendi: “Canımı istese veririm.” 

MAGAZİN 20.12.2021, 07:59 21.12.2021, 09:16
İbrahim Tatlıses’ten Hülya Avşar’a mesaj: “Canımı istese veririm” 

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir ödül töreninde yaşam boyu onur ödülü şarkıcı ve oyuncu İbrahim Tatlıses’e verilmişti. Bunun üzerine kadın hakları örgütleri başta olmak üzere pek çok kişiden itiraz sesleri yükselmişti. İbrahim Tatlıses’in eşlerine ve sevgililerine şiddet uyguladığını, Dünya Kadınlar Günü’nde kendisine onur ödülü verilmesinin yanlış olduğunu belirten vatandaşların karşısında ise tek bir kişi durmuştu: Hülya Avşar. 

Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses’in başarılı bir oyuncu ve sanatçı olduğunu belirterek onur ödülü verilmesinin sebebinin bunlar olduğunu dile getirmişti. 



12 senelik aranın ardından Avşar’ı unutmadı 

12 senelik aranın ardından ilk kez sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, şarkı arasında Hülya Avşar’a gönderme yapmayı ihmal etmedi. Tatlıses, “Hülya canımı isterse veririm. Bu şarkıyı, onun mavi gözleri için seslendiriyorum.” ifadelerini kullandıktan sonra “Mavi Mavi” şarkısını söyledi. 

Yorumlar (0)