Meteoroloji uyardı: Çarşamba gününü not edin 

Meteoroloji, Marmara Bölgesi’ni günlerdir etkisi altına alan yağışların çarşamba itibarıyla sona ereceğini ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceğini bildirdi. Güneş ise bulutların arasından da olsa kendisini hissetirmeye başlayacak. 

YAŞAM 20.12.2021, 08:18 21.12.2021, 09:14
Meteoroloji uyardı: Çarşamba gününü not edin 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için hava tahmin raporunu yayınladı. İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre bölgeyi günlerdir etkisi altına almış olan yağışlı hava çarşamba günü etkisini kaybedecek. Çarşamba günü ise sıcaklıklar, mevsim normallerinin altına düşecek. 6-8 derece kadar düşecek olan sıcaklıkların Marmaralılara zor anlar yaşatması bekleniyor. 

Pazartesi, salı günü yağış devam edecek 

Marmara Bölgesi’nde yağışlar pazartesi ve salı günleri devam edecek. Akdeniz ve Ege Bölgelerinde de sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek. Yağışların bu bölgelerde de hafta boyunca aralıklı olarak devam etmesi bekleniyor.  

Ülkenin iç ve doğu kısımlarında ise sıcaklıklar, 10 derece kadar düşecek ve mevsim normallerinin altına inecek. Bu bölgelerde buzlanma, don olaylarına ve tipiye dikkat etmekte fayda bulunuyor. Meteoroloji tarafından yayınlanan hava tahmin raporları şu şekilde:  

20 Aralık Pazartesi



21 Aralık Salı



22 Aralık Çarşamba



23 Aralık Perşembe



24 Aralık Cuma

Yorumlar (0)