Kardeşlerim’in Asiye’si Su Burcu Yazgı'nın yaşı duyanları şaşırttı

Kardeşlerim dizisiyle ünlenen Su Burcu Yazgı Coşkun’un özel hayatı ve yaşı merak konusu oldu. Dizinin başlamasıyla birlikte “Asiye” rolünü canlandıran genç oyuncu hakkında internet üzerinde yapılan aramalarda yüksek oranda artış yaşandı. Su Burcu Yazgı’nın 2004 doğumlu olduğunu öğrenenler ise şoke oldu.  

MAGAZİN 20.12.2021, 08:31 21.12.2021, 09:16
Kardeşlerim’in Asiye’si Su Burcu Yazgı'nın yaşı duyanları şaşırttı

Sana Bir Sır Vereceğim, Kara Yazı, Bizi hatırla, Kuzgun ve Kırmızı Oda gibi dizilerde rolleri bulunan Su Burcu Yazgı Coşkun şu anda sevilen dizi Kardeşlerim’de “Asiye” karakterine hayat veriyor. Hem rolü hem oyunculuğu hem de duru güzelliğiyle ünlenen Su Burcu Yazgı hakkında internette yapılan aramalarda ise son dönemlerde büyük artış görülüyor. 



Herkes özel hayatını merak ediyor 

Genç oyuncu hakkında internette en çok aranan, özel hayatı. Kaç yaşında, nereli olduğu ve ilişkisinin olup olmadığı merak konusu. Genç yaşında ismini geniş kitlelere duyuran ve hayran kitlesini oluşturmayı başaran oyuncunun 17 yaşında olduğu ortaya çıktı.  



2004 doğumlu 

15 Nisan 2004 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Su Burcu Yazgı Coşkun, 2012 senesinde yani henüz 8 yaşındayken oyunculuğa adım attı. Uzun süre çocuk rollerinde oynayan oyuncunun, oyunculuk dışındaki en büyük hayranlığı ise Flamenko’ya imiş. 

Su Burcu Yazgı, özel hayatını kapalı kapılar ardında yaşamayı seven biri olduğu için ilişkisi hakkında bir veri bulunmuyor. 

Yorumlar (0)