Hakan Altun ve Gonca Vuslateri, yeni yıla ayrılarak mı girdi?

2020 yılın sonunda, magazin gündemine bomba gibi düşen Hakan Altun ve Gonca Vuslateri aşkı, iddialara göre son buldu. Altun Vuslateri’yi, sosyal medya hesabı Instagram’dan takipten çıkarması ise iddiaları doğrular nitelikte.

MAGAZİN 05.01.2021, 10:00 05.01.2021, 11:39
Hakan Altun ve Gonca Vuslateri, yeni yıla ayrılarak mı girdi?

‘Bir Telefon’, ‘Ağlamak Yok Yüreğim’ ve ‘Hani Bekleyecektin' gibi şarkıların sevilen sanatçısı Hakan Altun ve ‘Küçük Sırlar’; ‘Yalan Dünya’, ‘Anne’ ve ‘Hedefim Sensin’ gibi yapımların oyuncusu Gonca Vuslateri, 2020 yılının sonuna doğru sürpriz bir aşka yelken açmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk, günlerce konuşulmuştu.


 

Evlenecekleri iddia edilmişti

İddialara göre bu aşkın büyüsü, 2021 yılına girer girmez bozuldu. Altun-Vuslateri çifti, yeni yılı göremeden ayrıldılar. Ayrılığın ise Vuslateri’nin kıskaçlıkları nedeniyle olduğu öne sürüldü. İkilinin yakın zamanda evlenecekleri de iddia edilmişti.

İddiaları ise, Hakan Altun’un Gonca Vuslateri’yi takipten çıkarması güçlendirdi. Hatırlanacağı gibi Hakan Altun herkesi takipten çıkarmış, sadece Gonca Vuslateri’yi takip etmeye başlamıştı. Ayrıca ikili birlikte çektirdikleri fotoğrafları da hesaplarından kaldırdılar. İkiliden henüz bir açıklama gelmedi. 

Yorumlar (0)