Gönül Dağı’nın Öğretmen Kızı Dilek hakkında bilinmeyenler 

Gönül Dağı dizisindeki “Dilek” rolüyle şöhretini katlayan Gülsim Ali İlhan’ın tescilli güzel olduğu ortaya çıktı. 1995 senesinde Bulgaristan’da dünyaya gelen Gülsim’in 14 yaşında iken Bulgaristan güzeli seçildiği ve oyunculuk kariyerinin de öyle başladığı öğrenildi. 

MAGAZİN 05.12.2021, 10:11 06.12.2021, 09:16
Gönül Dağı’nın Öğretmen Kızı Dilek hakkında bilinmeyenler 

Anadolu kültürünü yansıtan ve anlattığı hikayelerle halkın beğenisini kazanan Gönül Dağı dizisi reyting rekorlarını kırmaya devam ederken dizinin başrol oyuncuları hakkında sık sık internet üzerinden araştırmalar yapılıyor. Oyuncuların hayatları hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isteyen izleyiciler, son olarak ortaya çıkan Gülsim Ali İlhan’ın biyografisi karşısında ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor. 

Dizinin “Öğretmen Kızı” olarak bilinen ve “Dilek” karakterini canlandıran Gülsim Ali’nin duru güzelliği karşısında herkes hayran kalırken kendisinin henüz küçük yaşlardayken ekran karşısına geçtiği ortaya çıktı.  



14 yaşında Bulgaristan güzeli seçildi 

1995 senesinde Bulgaristan’ın Rusçuk bölgesinde Türk asıllı bir ailede dünyaya gelen Gülsim Ali İlhan, arkadaşlarının kendisini teşvik etmesiyle 2009 senesinde güzellik yarışmasına katıldı. 2009 Super Model Ford Models Bulgaria yarışmasında birinci seçildiğinde 14 yaşında olan Gülsim Ali’nin 2009 senesinde Brezilya’da düzenlenen Ford Models of the World yarışmasında da Bulgaristan’ı temsil ettiği öğrenildi. 

Oyunculuğun ayak izleri 2016 senesinde belirdi 

2009-2016 seneleri arasında modellik yapan Gülsim Ali’nin 2016 senesinde verdiği bir röportajın kaydı bulundu. Güzel oyuncu o dönemdeki röportajında Türk dizilerinin Bulgaristan’da 2008 senesinde yayınlanmaya başladığını ve bu dizileri izlemeyi çok sevdiğini kaydetmişti. “Fakat Bulgarca izlemek zorundaydım.” ifadelerini kullanan Gülsim Ali, o dönemde Türkçe bilgisinin yeterli olmadığını ve ata dilini öğrenmek için Türkiye’ye yerleşmeye karar verdiğini belirtmişti.  



Makedonya’da çekilen Türk dizisiyle oyunculuğa adım attı 

Makedonya’da çekilen “Son Yaz Balkanlar 1912” dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Gülsim Ali İlhan, Türkiye’ye gelerek Türkçe, diksiyon ve oyunculuk dersleri aldı. Ardından “Seddülbahir 32 Saat” isimli dizide kamera karşısına geçti. Sonrasında da “Son Çıkış” projesinde görülen güzel oyuncu, “Gönül Dağı” dizisiyle herkesin gönlünde taht kurdu. 

Paylaşımlarıyla hayran bırakıyor 

Sosyal medya hesaplarında büyük bir kitle tarafından takip edilen oyuncu, paylaşımlarıyla da tüm övgüleri üzerinde topluyor. 

Yorumlar (0)