Ferit Aktuğ, Sefirin Kızı dizisiyle ekranlara dönüyor!

Oynadığı bir çok dizi, film ve tiyatro oyunuyla adını duyuran başarılı oyuncu Ferit Aktuğ, uzun zaman sonra dizi setlerine geri dönüyor. Son olarak “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinde rol alan Aktuğ, “Sefirin Kızı” dizisinde rol alacak!

MAGAZİN 04.02.2021, 13:58 05.02.2021, 09:19
Ferit Aktuğ, Sefirin Kızı dizisiyle ekranlara dönüyor!

“Koçum Benim, “Kampüsistan” ve “Kavak Yelleri” dizilerindeki rolleriyle unutulmayan ve yakın zamanda “Atamızda Kalsın”, “Kördüğüm” ve “Ufak Tefek Cinayetler” dizileriyle izleyenlerle buluşan başarılı oyuncu Ferit Aktuğ, 2018 yılından bu yana dizilerde yer almıyordu. Son olarak 2020 yılında vizyona giren "Eltilerin Savaşı” filminde rol alan Aktuğ, son dönemin oldukça konulan dizilerinden “Sefirin Kızı” nda rol alacak!

Ferit Aktuğ, “Bora” karakterine hayat verecek

Sağlık sorunları nedeniyle başrol oyuncusu Neslihan Atagül Doğulu’nun hemen ardından Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılık kararı aldığı ‘Sefirin Kızı’, ilk olarak Tuba Büyüküstün transferiyle oldukça konuşulmuştu. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın üstlendiği ve Eylem Canpolat ile Ozan Aksungur'un senaryosuna hayat verdiği diziye son olarak, Ferit Aktuğ da dahil edildi.

“Bora” karakterine hayat verecek olan Aktuğ’un, nasıl bir rolde oynayacağı ise belirsiz. Ayrıca Ferit Aktuğ, daha önce “Kördüğüm” dizisinde beraber rol aldığı Gözde Çığacı Gülümserler ile yeniden bir projede buluşacak! Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Edip Tepeli, Hivda Sizan Alp, Tülin Ece, Doğukan Polat, Gonca Cinasuni ve Beren Gençalp gibi isimler rol alıyor.

Yorumlar (0)