Farah Zeynep Abdullah’tan “40 milyon TL’lik” yanıt

Bergen filmindeki rolüyle gönüllerde taht kuran Farah Zeynep Abdullah, tam 1 ay önce gösterime giren filmden 30 günde 40 milyon TL kazandığı iddialarını sert sözlerle yalanladı. 

MAGAZİN 04.04.2022, 17:48 05.04.2022, 09:21
Farah Zeynep Abdullah’tan “40 milyon TL’lik” yanıt

Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, “Masumlar Apartmanı” isimli televizyon dizisinden, rolü gereği ölerek, ayrılmasının ardından Bergen filminin çekimlerine başlamıştı. Ünlü şarkıcı Bergen’in hayatını konu alan filmde Bergen’i yani başrolü oynayan Farah Zeynep Abdullah, filmin yapım ekibinde de yer almıştı. Diziye büyük katkı sunan ünlü oyuncu her projesinde olduğu gibi gişede de rekor kırarak ilgiyi üzerine çekti. Ancak bu ilgi beraberinde dedikoduları da getirdi.



1 ayda 40 milyon TL kazandığı iddia edilmişti

Farah Zeynep Abdullah, bazı magazin sayfalarının hakkında yazdığı “1 ayda 40 milyon TL kazandı.” yönündeki haberlerin ardından sosyal medya hesabından adeta isyan etti. 30 günde 4 milyon 868 bin 250 kişi tarafından izlenen filmde Abdullah’ın kazancının dudak uçuklattığının yazılmasının ardından güzel oyuncu, “geri zekalı” diyerek tepkisini ortaya koydu: “Bugün yine geri zekalı bir haber çıkmış hakkımda” ifadelerini kullanan oyuncu bu haberi hem gereksiz hem ayıp hem de uydurma bulduğunu kaydetti. Haberin kaynağını bulacağını dile getiren Abdullah’ın, bu haberi yayan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunması bekleniyor.

Yorumlar (0)