Esra Dermancıoğlu ile aşk yaşadığı iddiasına, Murat Balcı’dan açıklama geldi!

Başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu’nun, kendisinden 15 yaş küçük olan oyuncu Murat Balcı ile aşk yaşadığı iddiası, magazin dünyasını karıştırmıştı. Esra Dermancıoğlu magazinin sivri dilini eleştirirken, aşk iddiasına Murat Balcı’dan yanıt geldi.

MAGAZİN 07.03.2021, 17:01 08.03.2021, 14:31
Esra Dermancıoğlu ile aşk yaşadığı iddiasına, Murat Balcı’dan açıklama geldi!

İki sezondur “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde ‘Behice’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan ve geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılan başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu, sosyal medyada renkli kişiliyle takipçilerini selamlıyor. Geçtiğimiz günlerde Dermancıoğlu’nın kendisinden 15 yaş küçük olan oyuncu Murat Balcı ile ilişki yaşadığı öne sürülmüştü.

Sosyal medyada tanıştılar

Son olarak geçtiğimiz haftalarda ekrana veda eden “Sol Yanım” dizisinde rol alan Murat Balcı ile Dermancıoğlu’nun popüler bir sosyal medya uygulamasında tanıştıkları söylenmişti. Hatta ikilinin birlikte çektirdikleri fotoğraf da ortaya çıkmış ve Balcı, fotoğrafı profil resmi yapmıştı. İddiaya göre balcı, Dermancıoğlu'dan gelen uyarının ardından fotoğrafı kaldırmıştı.

İddiaları yalanladı

Konu hakkında çok fazla yazılıp çizilmesi üzerine Esra Dermancıoğlu, bir magazin programında kendisi hakkında yapılan yorumlara çok kızmıştı. Dermancıoğlu’nun ardından, konu hakkında Murat Balcı’dan da yazılı bir açıklama geldi. Balcı sosyal medya hesabında yayınladığı açıklamada, olanları şaşkınlıkla takip ettiğini belirtti. Balcı açıklamasında, tüm haberleri yalanladığını dile getirdi.

Yorumlar (0)