Eski futbolcu Fernando Gago’nun gizli aşkı ortaya çıktı 

Geçtiğimiz sezon başında futbolu bıraktığını duyuran Arjantinli futbolcu Fernando Gago’nun, tenisçi eşi Gisela Dulko’yu en yakın arkadaşıyla hem de kendi evinde aldattığı iddia edildi. 

MAGAZİN 30.09.2021, 14:50 01.10.2021, 09:43
Eski futbolcu Fernando Gago’nun gizli aşkı ortaya çıktı 

Uzun seneler boyunca Real Madrid forması giyen ve geçtiğimiz sezonun başında futbol hayatını sonlandırdığını duyuran Arjantinli orta saha oyuncusu Fernando Gago, artık özel hayatıyla gündeme gelmeye başladı. Bir gazeteci, Arjantin’da katıldığı bir televizyon programında, Gago’nun sadakatsizlik yaptığını öne sürdü. Tenisçi Gisela Dulko’yu en yakın arkadaşıyla ve kendi evinde aldattığını belirten gazeteci, “bomba” etkisi yaratacak bir iddiayı gündeme düşürdü. 



Gisela Dulko

En yakın arkadaşıyla kendi yatağında basıldı 

Gazeteci, konuyla ilgili, “Gisela, Fernando’yu ve en yakın arkadaşı Veronica Laffitte’yi kendi yataklarında yakaladı. Kapıyı açıp da ikisini görünce şoka uğradı. Fernando ve Gisela, 10 senelik evliler ve 3 çocukları var. Her zaman sakin ve mütevazı bir yaşamı tercih etseler de Fernando’nun sadakatsizliği sebebiyle ayrıldılar. Veronica ve Gisela’nın çocukları aynı okulda okuyor. Gisela, bu olay sonrasında çocuklarının okulunu değiştirdi.” açıklamalarında bulundu. 

Fernanda Gago ve Gisela Dulko’nun 8, 6 ve 3 yaşlarında üç çocuğu bulunuyor. 

Yorumlar (0)