"Eşim dışında herkes bacımdır"

Ebru Özkan ve Ertan Saban çifti geçen gece el ele görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sabah, "eşim dışında herkes bacımdır" dedi.

MAGAZİN 16.11.2019, 16:04
"Eşim dışında herkes bacımdır"

Ebru Özkan'ın eşi Ertan Saban, geçtiğimiz günlerde güzel bir kadın ile samimi şekilde görüntülenmişti. Aldığı alkolün de etkisiyle ayakta zor duran Sabah, muhabirlerin sorduğu sorulara tepki gösterip, "Saçma sapan hareketler yapmayın, nasıl sorular bunlar! Ben evli bir insanım ve çocuğum var. Öyle bir şey olabilir mi?" diyerek yanıt verdi.

Ebru Özkan ise eşinin çıkan görüntülerine yanıt olarak "Bu olay çok komik ve tuhaf geliyor bize. Benim kocam çok sıcakkanlı olduğu için biz sevdiklerimize ve dostlarımıza sarılır, muhabbet eder ve dertleşiriz" dedi.

Ertan Saban ise bu durumu "Ben samimi bir adamım ve arkadaşımla oturduğum bir ortamda ona sarılırım. İnsanlara sert ve ters gelmiş olabilir fakat ben bunu yapmayı sürdüreceğim. Eşim dışında herkesi bacım ve kardeşim olarak gördüğüm için bir risk görmüyorum" şeklinde ifade etti.

Ertan Saban kimdir?

Ertan Saban, 4 Aralık 1977 tarihinde Kuzey Makedonya Üsküp'te doğdu. Makedonya Devlet Konservatuvarı'nda Tiyatro bölümünden mezun olan oyuncu, uzun yıllar kardeşi Erman Saban ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. Elveda Rumeli, Başka Semtin Çocukları, Limonata gibi yapımlarda rol alan Saban, en son Çiçero filminde "Wellington" rolünü üstlenmişti.

Yorumlar (0)