Erykah Badu’dan Barack Obama’ya mesaj var: “Berbat bir misafirim, özür dilerim.” 

Erykah Badu, basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve içeriden paylaşım yapılmaması istenen Barack Obama’nın doğum günü partisinden video paylaştığı için eski Başkan’dan özür diledi. Görüntüleri kısa sürede sosyal medyadan kaldıran Badu’nun özrü geçerli sayıldı mı bilinmiyor fakat görüntüler, internet ortamında paylaşılmaya deva ediyor. 

MAGAZİN 16.08.2021, 14:36 17.08.2021, 13:19
Erykah Badu’dan Barack Obama’ya mesaj var: “Berbat bir misafirim, özür dilerim.” 

Barack Obama, geçtiğimiz günlerde görkemli bir doğum günü partisi düzenledi. 60’ıncı doğum günü partisine yalnızca en yakınlarını davet eden Obama ailesi, basın girişini yasaklarken içeriden görüntü sızdırılmamasını talep etti. Yüzlerce ünlü davetlinin katıldığı partide, film yapımcısı ve şarkıcı Erykah Badu da yer aldı. 

Pandemi döneminin devam etmesine karşın insanların maskesiz şekilde ve mesafesiz dans ettiği görüntüleri sosyal medya hesabında yayınlayan Badu’ya Obama ailesinden tepki geldi.  



#ObamaVariant 

İnternette kısa sürede en çok izlenenler listesine giren görüntü, Badu tarafından kaldırılsa da pek çok izleyen, görüntülerin kopyasını alıp paylaşmaya başladı. #ObamaVariant (Obama varyantı) etiketi ile binlerce yorum yapıldı. Bazıları ise doğum günü partisi için “süper bulaştırıcılı etkinlik” ismini kullandı. 



Badu, özür diledi 

Erykah Badu ise videoyu kaldırdıktan sonra, “Bay ve Bayan Obama, aileniz için böylesine kutsal bir etkinlikte berbat bir misafir olduğum için lütfen beni affedin. Çok düşüncesiz davrandım. Tüm sevginiz için teşekkür ederim.” şeklinde özür diledi. 



Parti, Hawaii temalıydı 

Barack Obama’nın doğum günü partisi, 7 Ağustos tarihinde Martha’s Vineyard’da düzenlendi. Hawaii temalı partide partinin davetli kapasitesinin 475 olduğu fakat pandemi koşulları sebebiyle 200’e düşürüldüğü belirtilmişti. Obama’nın sözcüsü Hanna Hankind ise misafir sayısının düşürülmesinin sebebinin artan delta varyantı vakaları olduğunu bildirdi.  

Yorumlar (0)