Enes Batur sonunda konuştu!

Ünlü Youtuber Enes Batur, geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı Damla Aslanalp ile nikâh masasına oturdu. Çiftin düğününden kareler sosyal medyaya bomba gibi düştü. Batur, katıldığı 2. Sayfa programında evliliği hakkında açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN 28.05.2019, 09:35 28.05.2019, 10:53
Enes Batur sonunda konuştu!

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk olan Enes Batur, merak edilen evliliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Batur’un yüzüğünün neden parmağında olmadığı sorulunca, “Yüzük evde kaldı, genişledi. Parmağımdan düşüyor.” dedi.

Batur, davetiyede yazan isim ile nikâh görüntülerindeki iki genç kızın adının farklı olmasıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Ben ona tulumbacı diyordum. M’yi ortadan kaldırınca Tulu Bacı oldu. Bu büyük bir şifre değil. Yıldırım nikâhı olduğu için tamamen olduktan sonra öğrenin istedim.

"AİLELERİMİZ TEDİRGİN OLDULAR"

Damla Aslanalp ile film seçmelerinde tanıştıklarını söyleyen Batur, ailelerin evliliklerine nasıl tepki verdiği sorulunca da “Ailelerimiz tedirgin oldular ama kararımıza saygı göstermeleri lazım.” dedi.

Köşe yazarı Ali Eyüboğlu Enes Batur’un evliliği hakkında “Batur, 'Abone sayım 10 milyon olunca evleneceğim' demişti. Batur’un paylaştığı video, evliliğin kanıtı değil, filminin reklamı.” yorumunda bulunmuştu. Batur, "Evet, abone sayım 10 milyon olunca evleneceğim dedim. Ali Eyüboğlu bütün şifreyi çözmüş." cevabını verdi.

Yorumlar (0)