Emine Ün'ün gözyaşları... 'Annem iyi ki bana koronavirüs bulaştırdı'

Geçen sene Kovid-19 sebebiyle annesini kaybeden oyuncu Emine Ün, “2 sene boyunca hep ‘anneme bulaştıracağız’ düşüncesinden korkardık. Fakat annem bana bulaştırdı. Ve ‘iyi ki bulaştırmış diyorum. O son günlerini hep beraber geçirdik. Bu da bana bir armağan oldu.” sözlerini kullandı.

MAGAZİN 14.01.2022, 10:21 16.01.2022, 10:08
Emine Ün'ün gözyaşları... 'Annem iyi ki bana koronavirüs bulaştırdı'

Geçtiğimiz sene annesini Kovid-19 sebebiyle kaybeden oyuncu Emine Ün, katıldığı bir TV programında duygusal anlar yaşadı. 

"İyi ki annem, bana bulaştırdı”

“Zaman her şeyin ilacı” diyen Emine Ün, duygularını şöyle aktardı:

“Hiçbir zaman unutamayacağım, annem hep yüreğimde bir sızı olacak. Babam da öyle. Onu da yakın bir tarihte, 3 yıl önce kaybettim. İkisinin aynı anda gitmesi çok garip geliyor. Bazen uyanıyorum, yaşıyorlarmış gibi. Sonra olmadığını farkına varıyorum ama annemin, Covid-19 yüzünden hayatımı kaybedeceği aklıma hiç gelmemişti. İnsanlar şunu düşünmeliler, 'Bu benim de başıma gelebilir.' Bunu söylemek lazım. Yalnızca televizyon izlerken başka insanlarına başına gelebileceğini düşünmezsek, bunu anlamaya çalışırsak, hayatımızın ne kadar değerli olduğunu görürsek... Özellikle böyle bir salgın sürecinde başkalarının da yaşamını riske atmamak için çok hassas olmamız gerekiyor. 2 sene boyunca hep ‘anneme bulaştıracağız’ düşüncesinden korkardık. Fakat annem bana bulaştırdı. Ve ‘iyi ki bulaştırmış diyorum. O son günlerini hep beraber geçirdik. Bu sa bana bir armağan oldu. Herkes dikkat etsin lütfen. Bu hayati bir konu.” Geçen sene Kovid-19 sebebiyle annesini kaybeden oyuncu Emine Ün, “2 sene boyunca hep ‘anneme bulaştıracağız’ düşüncesinden korkardık. Fakat annem bana bulaştırdı. Ve ‘iyi ki bulaştırmış diyorum. O son günlerini hep beraber geçirdik. Bu da bana bir armağan oldu.” sözlerini kullandı.

“Hayat bir şekilde devam ediyor”

Yaşamında en fazla özlem duyduğu şeyin geçmiş günler olduğunu belirten ünlü oyuncu, “Ailemle geçirdiğim zamanlar, benim için şimdi çok daha değerli oldu. Çünkü kayıplar olduğunda daha fazla geçmişe özlem duyuluyor. O sebeple o yıllara keşke yeniden dönebilsek, yaşayabilsek. Rüyamda görüyorum. Çünkü rüyalarıma çok giriyorlar. Onlarla birlikte yatıp kalktığım birçok vakit var. Ama hayat bir şekilde devam ediyor. Evde birlikte geçirdiğimiz zamanlar, çok özel anlardı benim için.” yorumunu yaptı.

Yorumlar (0)