Elon Musk’tan Johnny Depp ve Amber Heard davası için beklenen açıklama geldi

Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard'e açtığı 50 milyon dolarlık karalama davası sonlara doğru gelirken, ünlü oyuncunun evliyken aşk yaşadığı öne sürülen Elon Musk, konu ile ilgili açıklama yaptı.

MAGAZİN 29.05.2022, 17:58 30.05.2022, 13:06
Elon Musk’tan Johnny Depp ve Amber Heard davası için beklenen açıklama geldi

Dünyanın gündemine yerleşen Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki 50 milyon dolarlık 'iftira' davası sürmeye devam ediyor. İkili, 2016 senesinde 15 aylık evliliklerini bitirme kararı almıştı. Ayrılık sebebi olarak şiddetli geçimsizlik yaşandığı iddia edilmişti. Olaylı boşanmanın sonrasında Johnny Depp adının karalandığı gerekçesiyle eski eşine 'iftira' davası açmıştı. Davanın son günleri yaşanırken, Amber Heard ile bir zamanlar aşk yaşadığı öne sürülen SpaceX ve Tesla’nın CEO'su olan Elon Musk, konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Elon Musk, Johnny Depp ve Amber Heard hakkında düşüncelerini paylaşan bir sunucuya sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Elon Musk, konu ile ilgili sosyal medya üzerinden yorum yaptı

Podcast sunucusu olan Lex Fridman’ın dava ile ilgili yaptığı yoruma yanıt veren Elon Musk, "Her ikisi içinde tek temennim hayatlarına devam edebilmeleri. İnanılmaz insanlardır” dedi.

Davaya katılması bekleniyordu

Amber Heard’ün evliyken ünlü iş insanı Elon Musk'la birlikte olduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı. Bunun üzerine Musk’ın mahkemeye katılması bekleniyordu. Ancak ABD’li zengin iş insanı Elon Musk davada yer almadı. Bunun yanı sıra Musk’ın boşanma aşamasında olan Amber Heard’e destek amaçlı 500 bin dolar verdiği de öne sürülmüştü.

Eski sevgilisi tanıklık yaptı

Johnny Depp’in eski sevgilisi Kate Moss’u merdivenlerden ittiğine dair iddialarda davada devamlı olarak konuşuluyordu. Amber Heard’ün, Kate Moss adını mahkemede söylemesi üzerinde eski sevgilide mahkemede ifade verebilmişti. Johnny Depp'in kendisini merdivenlerden aşağı ittiğine dair iddiaları kabul etmeyen Moss, "Bunu kabul etmiyorum, beni asla merdivenlerden itmedi, tekme de atmadı. Merdivenlerden düştüm ama buna o sebep olmadı” şeklinde ifade vermişti.

“Kendim düştüm, beni itmedi”

İngiltere'den video konferans yaparak davaya katılan Kate Moss,” Jamaika tatilindeydik. Odadan çıkış yapacaktık. Johnny benden biraz önce odadan çıktı. O an bir yağmur fırtınası yaşanıyordu ve ben de odadan çıktığım esnada merdivenlerden aşağı kaydım ve sırtımı incittim. Zaten olay esnasında çığlık attım. Çünkü o an ne olduğunu anlayamamıştım ve canım yanıyordu. Johnny ise bana yardımcı olabilmek için koşarak geri geldi. Beni odama kadar taşıdı ve tıbbi yardım konusunda destek oldu” dedi.

Doktor iddiaları yalanlamıştı

Diğer bir yandan davada tanık olarak ifade veren ortopedi cerrahı Dr. Richard Moore da ünlü oyuncu Depp’in parmağının votka şişesi yüzünden koptuğu yönündeki iddialarını doğrulamamıştı.

ABD'nin Virginia eyaletinin Fairfax şehrinde gerçekleşen davada pazartesi günü tanıklık yapan Moore, Amber Heard'ün şahidi olarak dinlenmişti. Johnny Depp'in 2015 yılında Avustralya'da geçirdiğine benzer yüzlerce ameliyata girdiğini vurgulayan doktor oyuncunun iddialarını yalanladı.

Yorumlar (0)