Ece Erken, “antidepresan” iddialarına ayetle yanıt verdi

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefatının ardından kendisini toparlayamadığı ve 6 tane antidepresanı aynı anda içtiği şeklinde iddialar gündeme oturmuşken Ece Erken, konuşulanlara dini yanıt verdi. 

MAGAZİN 10.02.2022, 17:54 11.02.2022, 17:47
Ece Erken, “antidepresan” iddialarına ayetle yanıt verdi

Sunucu Ece Erken’in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğramış ve hayatını kaybetmişti. Yaşananlar ardından kendisini toparlayamayan Ece Erken hakkında açıklamalarda bulunan, bir zamanlar en yakın arkadaşı olan Seren Serengil, “Doktordan uyarı alacak kadar çok antidepresan içiyor.” şeklinde konuşmuştu.  



Serengil’e ayetli yanıt verdi 

Seren Serengil, “Altı tane antidepresanı birlikte içiyor. İç çamaşırına saklıyor. Doktor kendisini uyardı, kalbinin durabileceğini söyledi.” ifadelerini kullanmıştı. Ece Erken ise Serengil’e ayetli yanıt verdi. Antidepresanın, ayetin yerini tutmayacağını belirten Erken’in paylaşımı yürekleri burktu. 



İyi durumda değil 

Ece Erken, basına son yansıyan görüntüsünde iyi durumda görünmüyordu. Erken'in, eşinin fotoğrafını avucunun içine sakladığı ve yürümekte bile zorluk çektiği gözlerden kaçmamıştı. 

Yorumlar (0)