Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na çok sert 'fatura' çıkışı

Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Zamlar geri alınana dek elektrik faturalarımı ödemeyeceğim." sözlerine, "Yaptığı çağrı bir isyan denemesidir. Eğer faturasını ödemezse elektriği kesilmelidir." diyerek cevap verdi.

SİYASET 10.02.2022, 18:20
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na çok sert 'fatura' çıkışı

MHP lideri Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, dün akşam sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile elektrik faturalarındaki zam geri alınana dek fatura ödemeyeceğini ifade ettiği açıklamaya çok sert bir dille tepki gösterdi.

Bahçeli, "Dün akşam saatlerinde bir kez daha kameranın karşısına geçmiş, 'elektrik faturasını ödemeyeceğini' iddia ve ifade etmiş. İlk olarak bunun bir tercih olduğunu söylemeliyim. İkinci olarak ve daha kötüsü ise sivil itaatsizlik maskesi altında yapılmış bir isyan denemesi olduğunu belirteyim. Bahse konu tehditkar meydan okumaya asla göz yumulmamalıdır." sözlerini sarf etti.

"Ne de olsa 'Kandil'e yabancı değilsin"

MHP lideri, şunları kaydetti:

"Eğer faturasını ödemezse elektriği derhal kesilmelidir. Günü geldiği zaman kuzu kuzu ödeyeceğine, tam aksi yönde bir gelişme olursa halkın bunu ödettireceğine inanıyoruz ve biliyoruz. Yine de elektriksiz kalmasına gönlüm razı değil. Her ne kadar vicdanı karanlıklar içinde olsa da hanesinin karanlık içinde kalmasına üzülürüm.

Bu çerçevede, her ildeki teşkilatımızın Kılıçdaroğlu’na bir kandil götürerek aydınlanmasına yardım etmesini bekliyor, bu talimatımı onlarla paylaşıyorum. Ne de olsa 'Kandil’e yabancı değildir, ne de olsa 'Kandil’in köhne ışığıyla güzergahını bulmaya çabaladığını görmeyen de kalmamıştır.

Hayırlı olsun Kılıçdaroğlu, elimizden gelen işte budur. Sabretmesini, yetinmesini, kandili de idareli bir şekilde kullanmasını bilmen dileğimdir. Şu sözü de asla unutma... Karanlıkta kaldığında gölgen dahi seni bir başına bırakacaktır. İçine düşmüş olduğun karanlığı aydınlatacak bir ışık da henüz yoktur."
 

Yorumlar (0)