"Donald Trump bir akıl hastası!"

Barbadoslu ünlü sanatçı Rihanna, ABD Başkanı Donald Trump için "O bir akıl hastası" dedi.

MAGAZİN 11.10.2019, 14:37 11.10.2019, 15:21
"Donald Trump bir akıl hastası!"

Barbadoslu ünlü sanatçı Rihanna, ABD Başkanı Donald Trump'ın Teksas, Şikago ve Ohio'da yaşanan silahlı saldırılar için "saldırganların akıl hastalığı vardı" demesi üzerine "Şu sıra Amerika'daki en akıl hastası insan, bizzat Başkan gibi görünüyor" dedi.

Yeni çıkardığı "The Rihanna Book" (Rihanna Kitabı) ile yeniden gündeme oturan Rihanna, Vogue dergisindeki röportajında da sıkça eleştirdiği Donald Trump hakkında konuştu.

Rihanna, ABD'de sürekli yaşanan silahlı saldırılar ve devamlı artan can kayıplarına rağmen Trump ve partisi Cumhuriyetçi Parti'nin silah kontrolü adına hiçbir çaba göstermemesine büyük tepki gösterdi. "İnsanlar yasal şekilde satın alınabilen savaşlarda kullanılan silahlarla öldürülüyor. Bu normal bir şey değil. Asla ve asla normal olmamalı" diyen Rihanna, insanların etnik kökeni yüzünden sınıflara ayrılması üzerine "Ten rengine göre farklı sınıflandırılıyor. Bu yüze bir tokattır. Tamamen ırkçılıktır" şeklinde konuştu.

31 yaşındaki Barbadoslu ünlü şarkıcı, dergideki röportajında Donald Trump'ın "saldırganların akıl hastalığı vardı" söylemine "El Paso'daki aynı Walmart mağazasına aynı silahla bir Arap erkeğini koyun, Trump asla oturduğu yerden bunun 'akıl hastalığı sorunu' olduğu açıklamasını yapmazdı. Şu sıra Amerika'daki en akıl hastası insan, bizzat Başkan gibi görünüyor" diyerek çok konuşulacak bir tepki verdi.

Yorumlar (0)