Dizi setinde tartışmışlardı: Alperen Duymaz yaşananları anlattı

Ego dizisiyle seyircilerin karşısına çıkan iki ünlü oyuncu Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un sette tartışma nedeni ortaya çıktı.

MAGAZİN 12.01.2023, 09:14 13.01.2023, 09:15
Dizi setinde tartışmışlardı: Alperen Duymaz yaşananları anlattı

Geçtiğimiz günlerde “Ego” dizisinde başrol kadrosunu paylaşan Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk sette tartışma yaşamıştı. Tartışmanın sonrasında Pamuk'u Instagram hesabından çıkaran Alperen Duymaz, yaşananlar ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.

“Pişkin tavırlı”

Yaşanan tartışmaya rağmen Melisa Aslı Pamuk ile aynı sette bulunan Alperen Duymaz, Twitter hesabı üzerinden olayın nedenini açıkladı. Duymaz, sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadelerde bulundu: “Melisa'nın çoğunlukla sete geç gelerek bütün ekibi bekletiyor. Ben bu duruma bir anlam vermeye uğraşıyordum. İşimizin yoğun olması nedeniyle o gün ki geç kalışının sebebini kendisine sordum 'ne oldu niye geç geldin Melisa?' cevap ise oldukça ciddiyetsizdi. Takındığı pişkin tavrın sonrasında sinirlendim ve arama mesafe koydum.

“Bana küfretti”

Bu durumun ardından ekibe karşı mahcup olan Melisa 20 dakika kadar sonra aşırı sinirli bir şekilde yanıma geldi. Bu durumun sonucunda da tartışma yaşandı. Tartışma sırasında Melisa bana küfrederek orayı terk edip gitti. Ben her zaman haklarımı korumak için uğraştım ve uğraşıyorum. İnsanlar üzerine düşen sorumluluklarını yerine getirmeli. İşe kaçta gelmen gerekiyorsa o saatte orada olursun, herhangi bir aksaklık durumunda ise açıklama yaparsın.

"Pişkince gülüyor"

Bütün ekip hazır bir biçimde Melisa'nın gelmesini beklemesini ve kendisinin de herhangi bir şey olmamış gibi pişkin bir şekilde gülerek sergilediği ciddiyetsiz davranışı hazmedemedim.

Konu ile ilgili bir açıklama gerçekleştirmek mecburiyetinde kalmayabilirdim ancak ortaya atılan yalan yanlış ve gerçeği yansıtmayan söz konusu haberlere bir yanı olmasını istedim. Eğer gündeminizi bu konuyla meşgul ettiysem hepinizden özür diliyorum. Saygılarımı sunarım."

Yorumlar (0)