Diva'nın yer krizi: Kalk benim yerimden! 

Bülent Ersoy, geçen akşam Maslak'taki konserinden sonra Etiler'deki bir çorbacıya gitti. İddialara göre Diva, oturacağı yerde başka bir kadının olduğunu görünce, "Kalk benim yerimden" diyerek, kadını oturduğu yerden kaldırdı.

MAGAZİN 03.02.2020, 11:28 03.02.2020, 11:32
Diva'nın yer krizi: Kalk benim yerimden! 

Habertürk'ten Tolga Arslan'ın haberine göre Diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz akşam Maslak'ta sahne aldıktan sonra gece 04:00 sularında Etiler'de bir çorbacıya gitti.

İddialara göre Ersoy, mekâna geldiği sırada oturacağı yerde başka bir kadını görünce,  "Kalk benim yerimden" diyerek masada oturan müşteriyi kaldırmaya çalıştı.

Kısa süreli bir tartışmadan sonra, kadın ve arkadaşları başka bir masaya geçti. Mekânın yakınında bulunan polis ekiplerinin müdahale etmesiyle birlikte olay fazla büyümeden kapandı.

"Bu kadınla uğraşmaya değmez"
Diva'nın yerinden kaldırmaya çalıştığı kadın, mekândan çıktıktan sonra habercilerin sorularını yanıtlayarak, "Ben masada otururken burada ben oturuyorum diyerek beni kaldırmak istedi. Normalde ben ondan önce geldim. Ben o masada oturuyordum. Ben de kalkmak zorunda kaldım. Bana kötü bir cümle kullanmadı. Bu kadın ile uğraşılmaz ama 'kalk benim masamdan' diye seslendi." şeklinde konuştu.

Muhabirlerin, "Polis ekipleri de geldi. Şikâyetçi olacak mısınız?" sorusu üzerine "Hayır olmayacağım. Bu kadın ile uğraşmaya değmez" diyerek mekândan ayrıldı.

"O kız kameralara görünmek istemiş"
Mekândan ayrılan Bülent Ersoy da dışarıda bekleyen basın mensuplarıyla sohbet etti. İçeriden yaşanan tatsızlığın sorulması üzerine Ersoy, "Sahneden inip yemeğe geldik, çorba içtim. Benim öyle bir olaydan haberim bile yok kim nerede oturuyor. Bilmiyorum. Benim hiç adetim yoktur. Öyle birini kapıdan kovayım, masadan kovayım. Daha önce benim için menajerim yer ayırmış. O kız biraz kameralara mı görünmek istedi acaba? Bilmiyorum. Yorum da yapmak istemiyorum" dedi.

Gazetecilerin, "Siz geldiğiniz de o bayan masada oturuyormuş. Siz geldikten sonra, 'bizim yerimiz burası' diyerek masadan kaldırmışsınız. Neler söyleyeceksiniz?" demesi üzerine Ersoy, "Mekanın işletmecisi Selçuk Bey olayı anlatsın" dedi. 

"Rezerve edilmişti"
Mekanın işletmecisi ise, "Bülent hanım masaya oturdu. Hanımefendi biraz alkollüydü. Aslında masa Bülent Hanım için rezerve edilmişti" dedi.
 

Yorumlar (0)