Dilber Ay'ı canlandıracak oyuncu belli oldu!

Geçen sene kalp krizi sebebiyle yaşamını yitiren Dilber Ay'ın hayatının anlatılacağı filmin ayrıntıları belli oldu. Söz konusu filmde, Büşra Pekin'in Dilber Ay'ı canlandıracağı ortaya çıktı. 

MAGAZİN 27.10.2020, 12:55
Dilber Ay'ı canlandıracak oyuncu belli oldu!

Dilber Ay, 2019 yılının Nisan ayında kalp krizi geçirmişti. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Dilber Ay, burada hayata gözlerini yummuştu. 63 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı, Düzce'de toprağa verilmişti. 

Alınan bilgiye göre, Dilber Ay'ın hayatının anlatılacağı film yolda. Söz konusu filmin çekimlerine Kasım ayında başlanacağı ifade edildi.

Dilber Ay'ın hayatını konu edinen filmin yapımcılığını Aytaç Medya ile Fikri Harika Yapım üstlenirken, senaristliğini ise Nalan Merter Savaş ve Kamuran Süner yaptı.

Filmin görüntü yönetmeninin Jean Paul Seresin, müzik direktörünün ise İskender Paydaş olduğu bildirildi. Söz konusu filmin yönetmeninin ise Hakan Kırkavaç olduğu kaydedildi.  

O Ses Türkiye yarışmasından Zeliha Kendirci'nin, Dilber Ay'ın çocukluğuna hayat vereceği öğrenildi. 

Ünlü sanatçının gençliğini ise Büşra Pekin'in canlandıracağı belirtildi. Filmde Tuncer Selman ve Nursel Köse gibi oyuncuların da yer alacağı aktarıldı. 

Filmin çekimlerinin İstanbul, Sakarya ve Adana'da gerçekleştirileceği ifade edildi. Dilber Ay'ın videolarını seyreden Büşra Pekin'in de rolü için hazırlık yapmaya başladığı belirtildi. 

Yorumlar (0)