Deren Talu: Yarışmıyoruz

Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, Pelin Kaya'nın YouTube için hazırladığı programa konuk oldu. 23 yaşındaki Deren Talu, hakkında merak edilenleri samimiyetle yanıtladı.

MAGAZİN 31.01.2020, 11:10
Deren Talu: Yarışmıyoruz

Pelin Kaya'nın YouTube'da hazırladığı programa konuk olan Deren Talu, samimi açıklamalarda bulundu.

Annesi Defne Samyeli ve kardeşi Derin ile beraber verdiği pozların sosyal medyada eleştiriler almasıyla ilgili Deren, gelen eleştirilere şöyle yanıt verdi:

"Sosyal medyada iddia edildiği gibi aramızda bir yarış yok. O kadar yakınız ki annemden öte. Zevklerimiz, düşünce yapımız aynı. Hatta gardıroplarımız bile aynı. Kardeşim Derin, henüz 16 yaşında. Onunla da aramızda öyle bir yarış söz konusu olamaz. O kadar olgun ki. Ayrıca şanslı, ablasının hatalarından ders alabiliyor."

"İnşallah anneme çekmişimdir"

Diğer yandan annesine çok özendiğini belirten 23 yaşındaki Talu, "Annem çok güzel ve genç. İnşallah genetik olarak ona çekmişimdir" diye konuştu.

Annesi ve kardeşiyle birlikte katıldığı davetlerde giydikleri kıyafetlerin çok iddialı bulunmasıyla ilgili gelen yorumlara da açıklık getiren Deren Talu şunları söyledi:

"Ne giyeceğimize birlikte karar veriyoruz. Ben etek giyersem, Derin pantolon, annem de başka bir şey tercih ediyor. Kötü yorumlar geldiğinde de takılmamaya çalışıyorum."

"Estetik yok"

Kendisiyle ilgili çıkan estetik iddialarını da cevaplayan Talu, "23 yaşındayım, yüzümde ya da vücudumun herhangi bir yerinde estetik yok. Sadece krem kullanıyorum." sözlerini kullandı.

Bir erkekte hangi özellikleri aradığı sorusuna da samimiyetle yanıt veren Deren, "Dürüstlük, zekâ, konuşma yeteneği ve espri anlayışı önemli. Tabii kendini beğenmiş olmamalı." dedi.

Amerika'da oyunculuk eğitimi aldığını ve dizilerde oynamak istediğini ifade eden Deren Talu dikkat ettiği şeyleri, "Oyunculukta Türkan Şoray kanunlarım var. Son çektiğim filmde öpüştüm. Ama çıplaklığa ve sevişme sahnelerine karşıyım. Açık seçik olmadan, üstü kapalı olabilir." diyerek açıkladı.

Yorumlar (0)