Dansı, futbol performansının gerisinde kaldı: Ozan Tufan olay oldu!

Fenerbahçe’nin golcü futbolcusu Ozan Tufan, geçtiğimiz günlerde Rojin Haspolat ile dünya evine girmişti. Tufan’ın sosyal medyada paylaşılan düğün dansı ise ortalığı karıştırdı. Tufan’ın dans performansı, sosyal medyada futbol performansının gerisinde kaldığı yorumlarına neden oldu.

MAGAZİN 02.04.2021, 10:40 02.04.2021, 17:56
Dansı, futbol performansının gerisinde kaldı: Ozan Tufan olay oldu!

Daha önce Bursaspor’da top koşturan ve ardından Fenerbahçe’ye transfer olup uzun süredir oraya oynayan Ozan Tufan, geçtiğimiz günlerde evlenmişti. A Milli Futbol Takımı’nda da oynayan başarılı futbolcu Ozan Tufan, Rojin Haspolat ile görkemli bir düğünde dünya evine girdi.



Çiftin dans videosu ise, sosyal medyayı karıştırdı!

Sosyal medyada etkileşim aldı

Sosyal medyanın gündemine oturan Tufan’ın eşiyle dans performansı, sosyal medyada binlerce etkileşim aldı.  Geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğünle evlenen Tufan ve Haspolat çiftine, Fenerbahçe kulübü de 19.07 ayar alyans hediye etmişti. Al Koç ve Emre Belözoğlu’nun da çiftin nikah şahitliğini yaptığı düğünde renkli anlar yaşanmıştı.

Dans performansı, futbol performansının gerisinde kaldı

Düğündeki dans görüntülerinde 26 yaşındaki golcü futbolcunun çekingen halleri dikkat çekmişti. Eşi Rojin’in kendisine sarılmasıyla destek alan Tufan, eşiyle dans etmeye çalıştı. Tufan’ın dans performansı ise, sosyal medyada beğenilmedi. Hatta Tufan’ın dans performansı, futbol performansının çok gerisinde kaldığı yorumlarına neden oldu.

Yorumlar (0)