Can Yaman'a tepki gösterdi: Çok kaba!

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, "libido" açıklaması ile ortalığı karıştıran oyuncu Can Yaman'a tepki göstererek, "Çok kaba, hiç o şekilde düşünmemiştim onu. İnsan, kendisini nasıl bitiririn örneği oldu Can Yaman." dedi.

MAGAZİN 16.12.2019, 14:49
Can Yaman'a tepki gösterdi: Çok kaba!

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı tarafından hazırlanan "Magazin Noteri" programına konuk olarak katıldı. 

Polat, ünlü oyuncu Can Yaman'ın "libido" açıklamalarına sert tepki gösterdi.

"Adama yürümedim, koştum hatta zıpladım." ifadelerini kullanan güzel şarkıcı, neden vazgeçtiğini de açıkladı. 

Can Yaman'ın yaptığı son açıklamalarını ve davranışlarını çok kaba bulan Polat, "Kadınlara nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Çok kaba, hiç o şekilde düşünmemiştim onu. İnsan, kendisini nasıl bitiririn örneği oldu Can Yaman." dedi. 

"İnsanın evdekine yemek veresi gelmez"

Ebru Polat, Can Yaman'ın güneşlenirken verdiği poza ilişkin youmda bulunmuştu. Şarkıcı, "Maşallah! Olan var olmayan var. Bunu gördükçe insanın evdekine yemek veresi gelmez! Bir de bizimkiler o tipleriyle kaprisli, tripli. Boş yere kahır çekiyoruz." demişti.

"Libido" tartışması nasıl ortaya çıkmıştı?

Ünlü oyuncu Can Yaman, Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda, Demet Özdemir ile uyumlu bir çift olduklarını söylemişti. Yaman, 20'inci bölümde sevgili olduklarını belirterek, "Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık." demişti. 

Eski rol arkadaşı Selen Soyder ile yaşadığı sorunlara ilişkin Yaman, "Mesela 'Hangimiz Sevmedik' dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım." ifadelerini kullanmıştı.

Yaman, oyuncuların ikiye ayrıldığını kaydederek, "Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar... Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)