Boşanma sonrası konuştu: "Delirmiş olabilir misiniz?"

Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş, geçtiğimiz günlerde 3 yıllık evliliklerini tek celsede noktalamıştı. Ayrılık nedenini bilmediğini söyleyen Odabaş, Işın Karaca'ya büyü yapıldığını iddia etti.

MAGAZİN 08.11.2019, 09:30
Boşanma sonrası konuştu: "Delirmiş olabilir misiniz?"

Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş, 3 yıllık evliliklerini noktalama kararı alarak, geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı. Boşanma davası sonrası adliye çıkışı muhabirlerle sohbet eden Odabaş, TV 8 muhabiri Ayhan Oral'a “Işın bir sabah uyandı, annesine giderek "Beni bu adamdan boşa" dedi. İhanet yok, evde büyü maddeleri bulundu. Kadına büyü yapmışlar” dedi. Odabaş'ın bu iddiaları gündeme oturdu.

Işın Karaca, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Eski eşi Odabaş'ın mahkeme sonrası söylediği sözleri haber yapan muhabire tepki gösterdi.

Karaca,  “Sen benimle hiç konuşma, çok ayıp ediyorsun. Seninle muhabbetim bitmiştir” diyerek muhabire kırgınlığını dile getirdi.

"Ne büyüsü arkadaşlar!"

Işın Karaca büyü iddiaları sorulduğunda ise şu yanıtı verdi: “Ne büyüsü arkadaşlar! Bilim ve teknoloji çağında yaşıyoruz. Delirmiş olabilir misiniz? Böyle bir şey olabilir mi? Son derece normal bir boşanma, insanlar küser, insanlar boşanır. Hayat devam ediyor. Herkesin sağduyulu olmasını istiyorum.”

Karaca'ya eski eşi Tuğrul Odabaş'ın "Mia benim kızım" şeklindeki açıklamaları hakkında ne düşündüğü sorulduğunda “Yukarıda Allah var, çok emeği var. Kimse tersini söylemiyor. Tabii ki onların ilişkilerine karışmam. Birbirlerini çok seviyorlar. Karışacak bir şey yok yani.”ifadelerini kullandı.

"Ben neden boşandığımı biliyorum"

Tuğrul Odabaş'ın "Neden ayrıldığımızı bilmiyorum" şeklindeki açıklaması sorulduğunda,  “Ben neden boşandığımı biliyorum. O da biliyordur canım, neden bilmesin” şeklinde konuşan Işın Karaca, ihanet veya maddi sorunlar yüzünden boşanmadıklarını söyledi.


 

Yorumlar (0)