Bilge Su "Yaralı" ile parladı

Son dönemlerde ünlenen isimlerden biri olan Bilge Su yeni teklisi "Yaralı" ile iyi bir çıkış yakaladı.

MAGAZİN 17.12.2019, 17:10
Bilge Su "Yaralı" ile parladı

“Yaralı” isimli yeni parçasıyla gençlerin en sevdiği şarkıcılar arasında yerini alan Bilge Su, “Adele benim kahramanın ve umudum oldu.” açıklamasını yaparak yeni parçasıyla elde ettiği başarıdan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Takdir topladı

Müziğe olan ilgisi lise yıllarına dayanan Bilge Su yakın zamanda ilk teklisini yayınladı. Çıkış parçası olarak seçtiği "Yaralı" ile büyük etki yaratan Bilge Su’nun güçlü sesi ve şarkılara aktardığı duygu takdir topladı. Dinleyicilerinden tam not alan genç şarkıcı önceki günlerde şarkısının akustik versiyonunu da beğeniye sundu.

Klip çekti

“Yaralı”nın akustik versiyonu ile müzik eleştirmenlerinin ve dinleyicilerinin beğenisini kazanan Bilge Su, önceki günlerde şarkısına bir de klip çekti. Sevilen şarkının yönetmenliğini Gökhan Kalan ve Suat Kavukluoğlu üstlendi. Şarkının düzenlemesi Oğuz Çetiner’e, sözleri ise Suat Kavukluoğlu’ya ait.

"Adele benim kahramanım"

Küçüklüğünden itibaren piyano ve şan eğitimi alan Bilge Su'nun müzik tutkusu çok küçük yaşlara dayanıyor. İçindeki tutkuyu “Yaralı” parçasıyla ortaya çıkartan genç şarkıcı, insanın yaraları olsa da hayatına yeniden başlayabileceğine inandığı bir dönemde müzik kariyerine adım atmanın sevincini taşıyor. Aldığı yorumlardan çok mutlu olan Bilge Su duygularını, “Yolculuğumda bana ilham veren en önemli kişi Adele’dir. Adele bana bir sanatçının özgür ve özgüvenli olması gerektiğini öğretti. Onunla ortak noktalara sahip olmamız bana bu süreçte büyük güç kattı. Onu bir kahraman ve umut olarak görüyorum.” diyerek ifade etti.

Yorumlar (0)