Beyonce’nin Dubai konserine tepki: “Hayal kırıklığı”

Dubai’de bulunan lüks bir otelin açılış töreninde bir saat sahne alan Beyonce, bazı hayranları tarafından tepki aldı.

MAGAZİN 24.01.2023, 15:56 25.01.2023, 14:24
Beyonce’nin Dubai konserine tepki: “Hayal kırıklığı”

Geçtiğimiz akşam yalnızca VIP isimlerin bulunduğu özel bir kutlama ile Dubai'de yer alan Atlantis The Royal'in açılış töreninde gösterişli bir konsere imza atıldı. Ünlü şarkıcı Beyonce tarafından gerçekleştirilen konser bazı hayranlar tarafından tepki çekti.

Beş sene sonra ilk defa

2018 yılından bugüne kadar konserlere çıkmayan Beyonce'nin dönüş yapması hayranlarını sevindirse de Dubai'nin eşcinsel ilişkilere yönelik katı yasalarının bulunması bazı kesimlerde hayal kırıklığına yol açtı.

Beş senenin sonrasında ilk defa canlı performansta bulunan şarkıcının son albümü Renaissance, LGBT ikonlarından ilham alması sebebiyle sevenlerinden destek görmüştü.

Fakat bir saatlik konser adına 24 milyon dolar aldığı öğrenilen ünlü şarkıcının Dubai'de sahne alması büyük tepki çekti. Edinilen bilgilere göre, şarkıcının LGBT karşıtı düşüncede olan bir ülkede konser vermesi sosyal medya üzerinden birden çok yorum aldı.

Beckham ile karşılaştırıldı

Beyonce'ye karşı yapılan eleştirilerin ardından birçok kişinin aklına İngiliz futbolcu David Beckham'ın, Katar idaresiyle imzaladığı Dünya Kupası reklam anlaşması geldi. Fakat bazı hayranlara göre ünlü şarkıcının özel bir iş etkinliği adına anlaşma sağladığını Beckham’ın ise ülkenin tanıtımını gerçekleştirmek üzere anlaştığını ifade etmişti.

Yorumlar (0)