Başrolde Emel Sayın

Ünlü şarkıcı Emel Sayın, serinin ilk konserinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Sayın, "Hesapladım, 15 filmimde tam 98 şarkı seslendirmişim." dedi.

MAGAZİN 29.06.2019, 23:32
Başrolde Emel Sayın

Türk sanat müziği sanatçısı Emel Sayın, yeniden başlayan "Başrolde Emel Sayın" konserlerinin ilkinde açıkhavada sevenleriyle buluştu.

Sanatçı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserde, unutulmaz filmlerinde seslendirdiği şarkılara yer verdi. 

15 FİLM, 98 ŞARKI

Emel Sayın, şarkı aralarında Yeşilçam hatıralarını anlattı. Ünlü sanatçıya, rol aldığı filmlerin görüntüleri eşlik etti. 

Geniş bir orkestra ve koroyla sahneye çıkan Sayın, "Yalancı Yarim", "İntizar", "Ayrılmalıyız Artık", "Tövbeler Tövbesi", "Senden Başka", "Rüzgar" ve "Gülizar" gibi çok bilinen şarkılarını seslendirdi. 

"FİLMLERDEN ÇOK ŞARKILAR SEVİLDİ"    

Emel Sayın, sahnede yaptığı konuşmada, 15 filmin başrolünde oynadığını aktararak, "Bu filmler çok sevildi ama bu filmlerde seslendirdiğim şarkılar, galiba daha da çok sevildi. Belki konularla bütünleştiği için çok daha beğenildi. Hesapladım, 15 filmimde tam 98 şarkı seslendirmişim." dedi.

Konser için repertuvar yaparken çok zorlandıklarını belirten Sayın, repertuvarı Oğuz Arınmış ve Selçuk Tekay'la birlikte hazırladıklarını söyledi.

Yorumlar (0)